Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 24 anys per una brutal agressió a dos homes a Isona (Pallars Jussà). Segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, l'arrestat és un veí de Tremp que ja està en llibertat i que ha rebentat una ampolla de vidre al cap d'una de les víctimes, mentre que a l'altra li ha tallat la cara. 

Els fets van passar la matinada del 27 d'agost durant el transcurs de la festa major d'Isona. Tot va començar a l'exterior del pavelló municipal d'Isona i Conca Dellà, una localitat lleidatana de poc més de 1.000 habitants. Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una baralla amb tres persones implicades, un noi de 24 anys i dos germans.

Rebenta l'ampolla de vidre al cap a dos germans a Isona

En un moment de la baralla, el presumpte autor dels fets va agafar una ampolla de vidre i li va rebentar al cap a una de les víctimes, mentre que a l'altra li va tallar la cara provocant-li lesions lleus. No obstant això, a l'home que li va colpejar el cap, li va fer ferides de més consideració i el van haver de traslladar a l'hospital per operar-lo. El seu pronòstic és reservat.

Detingut un veí de 24 anys de Tremp

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte autor dels fets, que és un jove de 24 anys de Tremp, que va passar a disposició judicial el mateix dia i va quedar en llibertat amb càrrecs i investigat per un delicte de lesions, motiu pel qual podria arribar a entrar a la presó. La investigació continua oberta i caldrà esperar a saber més detalls per esclarir els fets.

Mossos d'Esquadra Wikipedia
Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Tremp per agredir brutalment dos germans a la festa major d'Isona (Pallars Jussà) / Viquipèdia

Jornada calenta a Barcelona: apunyalaments, baralles, robatoris, detinguts i inseguretat

Aquesta no ha estat l'única baralla dels darrers dies. De fet, la matinada d'aquest divendres, els Mossos han detingut més persones per baralles i agressions a Barcelona. L'últim incident ha estat al carrer Marina amb Mallorca, on un grup de persones s'han començat a barallar i els fets han acabat amb dos arrestats per un delicte de lesions.