Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a Canet de Marb (Maresme) el monitor d’unes colònies per un presumpte doble abús sexual a dues de les participants, una d’elles menor d’edat, de 12 anys, i una de 18 anys. Segons les informacions recollides de les denúncies de les dues, l’home detingut, de nacionalitat alemanya, com les dues víctimes, va fer tocaments no consentits a les dues noies, que ho van posar en coneixement de la direcció de les colònies, que, posteriorment, van avisar als Mossos d’Esquadra.

L’home, de 46 anys, participava com a monitor d’unes colònies que fan a Canet de Mar joves vinguts des d’Alemanya, aprofitant les vacances d’estiu i estaven instal·lats en una casa de colònies d’aquest municipi del Maresme. Les dues víctimes, la noia de 21 i la major d’edat, de 18 anys, han denunciat els fets i han ratificat davant de la policia la versió que van donar als altres monitors. La policia no descarta que hi pugui haver més víctimes.

Pendent de ser entregat al jutge

L’home va ser arrestat ahir a Canet de Mar i ha passat la nit a la comissaria dels Mossos, a l’espera que aquest matí passi a disposició judicial acusat, de moment, d’aquests dos presumptes delictes d’abús sexual. El grup d’on era monitor el detingut i on participaven les dues víctimes acabava la seva estada a Catalunya aquest dimarts, quan tenien previst tornar cap al seu país.

Les dues víctimes seran interrogades judicialment avui i podran tornar a Alemanya. L’arrestat també declararà davant del jutge de guàrdia d’Arenys de Mar i serà el magistrat, d’acord amb les peticions de la Fiscalia, qui decidirà si pot quedar en llibertat i retornar al seu país o no.