Nova agressió sexual a una dona, en aquesta ocasió per part d'un metge a la seva consulta de Palma (Mallorca). La Policia Nacional ha detingut aquest dijous un facultatiu sanitari com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual per tirar floretes, fer comentaris obscens i tocar a un pit a una pacient. El professional arrestat és un home de 66 anys i d'origen cubà. Els fets van succeir, segons ha informat el cos policial, quan la víctima va anar al servei d'urgències i, una vegada a la sala, on es trobava amb el seu acompanyant, el doctor va començar a mostrar una actitud poc conforme amb el propòsit de la visita.

Així la va incomodar el metge fent-li tocaments en la consulta

La dona va acudir a un conegut centre de salut de la capital mallorquina perquè es trobava malament i estava malalta, accedint a través del servei d'urgències. Després de cridar-la, va entrar a la consulta amb el seu acompanyant i el metge va començar amb les revisions bàsiques. Però en un moment donat, el facultatiu sanitari va començar a tirar-li floretes i realitzar-li comentaris obscens sobre els seus pits i el seu cul. El professional, sexagenari, va arribar a indicar la pacient que s'ajagués a la llitera i li va palpar la panxa, encara que això va durar bastant poc, perquè després li va pujar la roba, sense haver de veure res amb el motiu de la consulta, segons la denúncia presentada.

Una vegada el doctor li havia pujat la roba, quan ella es trobava a la llitera, el metge va aprofitar un instant que la víctima es va repenjar sobre la taula per veure l'informe i li va realitzar tocaments en un dels pits. Tot això la va incomodar enormement tant a ella com al seu acompanyant. Aquest últim, a més, va corroborar els fets durant la denúncia interposada davant de la Policia Nacional, ja que va estar davant en tot moment i va observar el comportament del facultatiu cap al seu familiar.

Detingut i amb antecedents d'agressió sexual a Palma

Per tot això, els agents de la Policia Nacional, davant d'aquests fets i les evidències del que havia succeït presumptament, el van detenir aquest dijous per un delicte d'agressió sexual. A més, han descobert que té antecentes, ja que li consta una denúncia anterior per actes similars a una altra dona de Palma que no guarda relació amb la víctima.