Un home de 56 anys va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 12 d'abril acusat d'haver saquejat en 35 ocasions els contenidors de roba de segona mà distribuïts pel municipi de Solsona. Els robatoris en sèrie van començar durant el mes de març, quan l'empresa propietària d'aquests es va adonar que algú estava forçant els cadenats i s'estava enduent el contingut. La denúncia va donar peu a una investigació durant la qual els agents van poder determinar que el sospitós es desplaçava d'un contenidor fins a un altre amb un cotxe amb un adhesiu molt característic. 

Amb aquesta informació, la policia catalana va muntar un dispositiu de vigilància per les zones on es localitzen els contenidors esperant que aquest home tornés a aparèixer. Després d'alguns dies amb els agents patrullant els carrers de la capital del Solsonès, el passat 11 d'abril al vespre, finalment, van veure com s'apropava el cotxe amb l'adhesiu tan distintiu enganxat a la part de darrere. 

Enxampat en ple robatori 

Els agents van observar com el cotxe s'aturava a prop dels contenidors de la carretera de Manresa de Solsona i de dins sortia un home. Mirant al seu voltant per assegurar-se que no hi havia ningú, es va apropar al contenidor i es va disposar a trencar el cadenat que protegia la porta del contenidor amb l'objectiu de cometre un nou furt. Veient això, els policies el van aturar abans que pogués extreure cap peça de roba, i el van portar a comissaria després d'identificar-lo.

Els agents van fer diverses gestions gràcies als quals van poder relacionar aquest home amb la resta de robatoris de contenidors, i el van detenir per nou robatoris amb força i 26 furts, depenent de la manera en la qual accedia als contenidors, i el passat 13 d'abril va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.