Els Mossos d'Esquadra han detingut a Reus un noi de 18 anys que, en el marc d'una festa il·legal a la capital del Baix Camp, va agredir sexualment una noia de 16 anys. Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, es van registrar el passat 1 d'abril en una festa que va organitzar, juntament amb altres persones, l'acusat d'aquesta violació.

El passat 14 d'abril la noia, menor d'edat, va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus i va explicar que feia un parell de setmanes, en una festa que s'havia organitzat a la mateixa ciutat, un noi conegut l'havia forçat a mantenir relacions contra la seva voluntat. La noia menor d'edat va anar a la festa amb dos amics més i va tenir contacte amb el seu agressor, però en cap moment va voler mantenir relacions sexuals.

Violació en una festa il·legal a Reus

Durant el transcurs de la nit, el noi, Daniel Camilo V. V., de 18 anys, va agredir-la sexualment i va consumar la violació amb penetració, segons consta a la declaració que va fer la víctima davant dels investigadors de la policia catalana.

Després d'escoltar la versió de la noia, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra van identificar el jove, veí de Reus i de nacionalitat espanyola, i el van detenir acusat d'un delicte d'agressió sexual a una menor de 16 anys.

El jove va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Les diligències segueixen en marxa per part de la policia catalana a l'espera que avanci també la investigació judicial d'aquest nou cas de violència sexual a casa nostra.

Crim masclista a la Bisbal del Penedès

Aquest dilluns al vespre els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola que, presumptament, va cremar viva la seva parella en una casa a la Bisbal del Penedès. Tot i que l'home va voler simular un suïcidi, la dona finalment va poder explicar als Mossos que va ser l'home qui la va ruixar amb un líquid inflamable.

La dona, de 50 anys i també de nacionalitat espanyola, ha mort per culpa de les cremades a l'hospital de la Vall d'Hebron, el centre de referència per cremats. Es tracta, aquest assassinat, del segon crim de violència masclista registrat a Catalunya aquest 2021.