Agents de la Policia Local de Màlaga han detingut un home de 43 anys després que estigués a punt de matar a ganivetades la seva dona, de 37, en un pis al barri de Gamarra de la ciutat andalusa. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les deu de la nit d'aquest dimecres i una unitat d'agents de paisà estava patrullant pel carrer Pasaje de Aránzazu. De cop i volta, van començar a sentir crits d'auxili i diverses persones sortint d'un edifici reclamant presència policial.

Els policies es van identificar i aquestes persones, familiars de la víctima, els van explicar que al novè pis un home estava apunyalant una dona. Ells havien intentat impedir-ho i havien forcejat amb ell, però com no ho havien aconseguit, havien baixat al carrer a demanar ajuda. De fet, un dels familiars tenia una ganivetada a la cama fruit de la disputa, tot i que es va negar a rebre atenció mèdica. Els policies van pujar fins al domicili on s'estaven produint els fets i van accedir a l'interior aprofitant que havien deixat la porta oberta.

La filla va impedir que l'home seguís apunyalant la seva mare

Dins de l'habitatge, els agents van trobar la dona greument ferida en una de les habitacions. Estava inconscient, tenia múltiples ganivetades i estava perdent molta sang. Al seu costat, hi havia l'agressor, armat amb un ganivet de cuina, barallant-se amb la filla de la dona, de 18 anys, que intentava impedir que l'home seguís atacant la seva mare fins a matar-la. Els agents van poder reduir l'agressor i treure-li el ganivet. També li van requisar una altra navalla que duia a la butxaca posterior del pantaló.

Fins al domicili, a més dels agents de la Policia Local que estaven patrullant per la zona, també s'hi van desplaçar efectius de la Policia Nacional, que van ajudar a taponar les ferides de la víctima per aturar l'hemorràgia fins que arribessin els serveis sanitaris. Un cop estabilitzada, la dona va ser traslladada a l'Hospital Regional de Màlaga, on va ingressar a l'UCI en estat greu amb ganivetades a les mans, a la cara i al coll. Per la seva banda, la filla, que també va ser traslladada al centre hospitalari, tenia ferides lleus a les mans produïdes en el seu intent d'aturar l'agressió. Els agents policials van detenir l'home acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.