Un home ha aparegut degollat aquest divendres a la nit a Múrcia. La víctima, d'uns 60 anys, ha estat trobat al saló de casa seva després que un amic truqués al telèfon d'emergències 112 per comunicar que havia passat per la casa i havia vist sang. Després d'això, es van personar diferents efectius sanitaris, de la Policia Local i la Guàrdia Civil a l'habitatge, situat al carril de la Portada, a la pedania murciana de La Cueva-Monteagudo. Van haver de forçar la porta per poder entrar, ja que ningú més que el mort tenia la clau.

En entrar, es van trobar l'home amb un tall profund al coll i tot ple de sang. Tenia 62 anys d'edat i nacionalitat espanyola. La troballa del cos sense vida es va produir deu minuts abans de les nou de la nit i els sanitaris desplaçats fins al lloc no van poder fer res per salvar-li la vida, certificant la seva mort sobre un quart de deu d'aquest divendres, segons ha informat el 112 de la Regió de Múrcia. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i prova d'aclarir les circumstàncies en les quals s'ha produït la mort del sexagenari. La jutgessa de guàrdia també es va desplaçar fins a la casa situada al carril de la Portada i va procedir a l'aixecament del cadàver, tot i que no va ser extret de la casa fins a prop de les dues de la matinada d'aquest dissabte, unes cinc hores després de conèixer-se la mort.

L'assassí seria un conegut, segons els seus amics

Els més propers a l'home que ha aparegut degollat aquest divendres a la nit en aquesta pedania de la ciutat de Múrcia asseguren, segons explica La Opinión de Murcia, que el més probable és que conegués el seu assassí. Això és, fonamentalment, perquè el mort era l'únic que tenia la clau de casa i l'entrada de la casa no estava forçada. Per això, creuen que hauria obert la porta a algú de confiança, que després li hauria tallat el coll al saló. En qualsevol cas, la Guàrdia Civil manté la investigació oberta pes esclarir els fets.