Persecució policial per detenir un home per conduir borratxo i de manera temerària a Vidreres (Selva). Els Mossos d'Esquadra el van arrestar el 30 de juliol i se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària. Conduïa borratxo i no va voler fer-se el control d'alcoholèmia.

Conduïa borratxo i de forma temerària

Un conductor de 29 anys i de nacionalitat uruguaiana conduïa borratxo aquest dissabte. L'home és veí del municipi de Caldes de Malavella (Selva). Els Mossos el van detenir perquè havia begut molt alcohol i conduïa de manera imprudent.

Els agents estaven traient un para-xocs de carretera A2 en el punt quilomètric 706 a Vidreres i van deixar pas als vehicles. En aquell moment, una ciutadana va alertar els agents que hi havia un cotxe que conduïa de forma imprudent des d'uns quilòmetres.

El conductor va intentar fugir xocant el vehicle de la policia

En ser informats, la policia va poder trobar el vehicle i estava situat en la intersecció de la carretera A2 amb la C-35 en el pas del municipi de Llagostera (Gironès).

Els Mossos van obligar el conductor a parar-se, però l'home no va fer cas i va intentar fugir ràpidament. Immediatament, els agents el van perseguir fins a atrapar-lo. El conductor borratxo va xocar contra el cotxe de la policia per intentar fugir.

Accident Vidreres / Mossos d'Esquadra

Imatge del cotxe del conductor que va intentar fugir / Mossos d'Esquadra

L'autor està en llibertat amb càrrecs

Quan els Mossos van identificar el conductor, van detectar que estava sota els efectes de l'alcohol. Es va fer la prova d'alcoholèmia, va donar positiu i es va negar a fer una segona prova.

El detingut té nombrosos accidents. El dia 31 de juliol va passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners i se li va decretar llibertat amb càrrecs.

Una noia condueix borratxa, té un accident i es grava

El 18 de juliol una altra conducció imprudent va tenir lloc a Castelló. Una noia de 25 anys es va gravar mentre conduïa beguda, sense les mans al volant i ballant. Després, va penjar el vídeo a les xarxes socials. El vídeo acaba amb un accident en el municipi de Benicàssim, Castelló.

Mentre els cotxes estaven detinguts en una caravana, la jove va xocar contra un altre vehicle i es va escapar. Dins del cotxe afectat anaven quatre persones i totes van ser portades a l'Hospital General de Castelló. Les víctimes no van patir lesions greus, només contractures.

El vídeo es va fer viral

La noia va fer malbé el seu propi cotxe, va perdre un far i un para-xocs. El vídeo es va penjar a les xarxes socials i es va fer viral. Sembla que va ser gravat per una amiga que també era al cotxe. Ella el va enviar a tots els seus contactes, fins a arribar a les xarxes socials.

La Policia Local de Castelló coneixia la matrícula de la culpable i va anar a casa seva. Els agents van trobar la infractora al seu immoble. La policia li va fer un control d'alcoholèmia i va donar positiu, encara que havien passat dues hores de l'accident. La jove està acusada de totes les infraccions anteriors i d'un delicte de fuga.