Un home ha estat detingut aquest dijous a Londres després d'encastar-se amb el seu cotxe contra les portes davanteres de Downing Street, la residència oficial del primer ministre britànic Rishi Sunak, segons han informat des de la policia britànica. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per arribar a dos quarts de cinc de la tarda hora local i el vehicle ha quedat incrustat contra les tanques exteriors de l'immoble, sense arribar a provocar ferits

El conductor del vehicle, un home d'uns 50 anys, ha estat detingut per danys i conducció temerària. Scotland Yard ha obert una investigació sobre el sinistre per determinar les causes que l'han provocat i saber si es tracta d'un xoc accidental o si, al contrari, es tracta d'un possible atac terrorista i el xoc s'ha produït de manera intencionada. La zona als voltants de la residència del primer ministre, al mig de Westminster, ha estat acordonada i no es deixa passar els vianants, en una zona que normalment està plena de turistes a aquestes hores del dia.

La redacció d'El Caso està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.