La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge a Elda (Alacant) un home acusat d'agredir la seva dona amb un fuet de muntar a cavall i el seu fill amb una navalla per l'esquena quan intentava protegir-lo, així com de ruixar als dos amb gasolina per tot el cos amb la intenció de calar-los foc.

L'home ha estat detingut pels delictes de lesions greus, maltractaments en l'àmbit familiar i temptativa d'homicidi, després que una trucada de socors hagi alertat la Policia Nacional, segons han informat fonts policials.

En arribar al lloc, els agents han hagut d'accedir per la força al domicili, a l'interior del qual s'han trobat l'home alterat, tacat de sang i amb un encenedor a la butxaca.

El nen ha resultat ferit després de defensar la seva mare

El fill d'ambdós, menor d'edat, presentava una ferida sagnant a l'esquena, després que pel que sembla el pare arremetés contra ell quan intentava protegir la seva mare, que havia agredit amb un fuet de muntar a cavall. A més, ambdós havien estat ruixats amb gasolina per tot el cos, amb la intenció de calar-los foc, segons les mateixes fonts.

Una vegada comprovat els fets i escoltats els testimonis de les víctimes, s'ha detingut el presumpte autor i s'ha assistit la dona i el fill ferits, mentre que s'ha atès una altra de les filles, que ha estat testimoni dels fets.

Els serveis mèdics s'han fet càrrec dels ferits, que han estat traslladats al centre hospitalari, si bé gràcies a la ràpida intervenció policial es troben en observació fora de perill. S'ha fet càrrec de la investigació el grup de l'UFAM de la Comissaria de Policia Nacional d'Elda, per aclarir tot l'ocorregut i informar l'autoritat judicial.

Identificat l'autor d'un assassinat en un tiroteig a Alacant

La Policia Nacional ha identificat el presumpte autor de la mort ahir d'un home, de nacionalitat espanyola i de 53 anys, en un tiroteig a Alacant, pel que sembla per una venjança, segons han confirmat fonts policials.

Els fets van passar entorn de les 16 hores, al carrer Alonso Cano, a la zona nord de la capital alacantina. Pel que sembla el presumpte homicida, també de nacionalitat espanyola, va ser a la recerca de la víctima, a qui coneixia prèviament, i li va disparar "diversos trets" que li van produir la mort en l'acte.

Els perfils, tant del mort com el presumpte autor dels trets, fan pensar la Policia que es tracta d'una venjança. La investigació segueix el seu curs, pendent de la localització de l'autor dels trets, han indicat les mateixes fonts.