La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 36 anys d'edat després que dues noies de 18 i 20 anys amb qui compartia pis denunciessin davant de la policia local que "durant molt temps" havien estat patint abusos sexuals.

Abús sexual a les companyes de pis

Segons han informat des de la policia local, les joves van explicar que l'home, amb qui compartien pis al carrer Corts Catalanes de Lleida, els havia fet tocaments "de caràcter sexual" en diverses ocasions.

Davant de la declaració de les noies, una patrulla va dirigir-se fins al domicili del presumpte autor dels fets, de 36 anys, natural del Senegal i veí de Lleida, i van procedir a la seva detenció per un delicte d'abusos sexuals.

Guàrdia Urbana Lleida / Europa Press

Guàrdia Urbana Lleida / Europa Press

Així mateix, durant la detenció la patrulla va localitzar set bossetes amb marihuana i tres bosses més amb cocaïna. Van procedir al decomís de les substàncies i a la seva corresponent denúncia.

Abús sexual en una entrevista de feina

Un home de 52 anys ha estat detingut per la Policia Municipal de Bilbao com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual de la qual va ser víctima una dona que havia acudit a una entrevista defeina.

La víctima va acudir al lloc després de veure una anunci a internet d'una possible ocupació laboral i concertar una cita. Una vegada al lloc, l'acusat i presumpte entrevistador, va començar a sotmetre-la a tocaments.

Tot seguit, la noia va fugir i va aconseguir demanar ajuda. Minuts després, una patrulla de la Policia Municipal va presentar-se al lloc i va procedir a la detenció del sospitós.