La Guàrdia Civil ha detingut una jove de 28 anys, veïna de Lora del Río (Sevilla), que va atacar el seu marit amb un ganivet i va intentar asfixiar el seu nadó, de vuit mesos. Els veïns van avisar els serveis d'emergència després d'escoltar com la dona estava atacant a la seva parella.

Talls a la cara i a les mans

Segons ha avançat Diario de Sevilla i han confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, a la matinada de diumenge passat dos agents del quarter de Lora van accedir a un habitatge en el qual una dona havia atacat el seu marit amb un ganivet, causant-li talls a la cara i a les mans. Quan els agents li van indicar que deposés la seva actitud l'agressora va agafar el nadó.

Peus nadó / Pixnio

Nadó (arxiu) / Pixnio

La dona, aparentment en estat d'embriaguesa, va apretar contra ella la nena i va amenaçar d'asfixiar-la, fins que els agents van aconseguir que la deixés anar i van aconseguir aturar-la.

La detinguda, de nacionalitat nicaragüenca, es troba a Espanya en situació irregular, motiu que va originar la discussió amb la seva parella, un home de nacionalitat espanyola, segons la investigació.

Apunyala al coll un familiar seu a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home que va apunyalar un familiar seu al coll amb un ganivet al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Després va fugir.

Els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada que alertava d'una baralla violenta a l'Avinguda Carrilet, que connecta el districte de Sants-Montjuïc de Barcelona amb la localitat de l'Hospitalet de Llobregat.

Mossos d'esquadra - Vehicle

Mossos d'esquadra / Cedida

La discusió ca acabar amb una agressió amb arma blanca. Un home de 43 anys va apunyalar al coll un noi de 27, deixant-lo greument ferit. Els dos són de nacionalitat romanesa i es coneixien. De fet, va transcendir que són família.

L'agressor va fugir però els agents no van tardar a trobar-lo amb la descripció física aportada per la víctima. Va ser arrestat i acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Disparen a un capo de la droga disfressats de Guàrdia Civil

Dimarts els Mossos d'Esquadra van resoldre una investigació que va començar el 15 de febrer, quan quatre homes van assaltar una casa de Corbera de Llobregat per robar marihuana.

GC Cobera Foto

Les càmeres de seguretat permeten enxampar els lladres de marihuana de Corbera de Llobregat / Cedida

Disfressats d'agents de la Guàrdia Civil, els implicats van entrar en una casa adossada que s'havia convertit en una plantació de marihuana i van agredir els tres jardiners que hi havia a l'interior.