Una dona de 27 anys i nacionalitat sueca ha estat detinguda per la Policia per simular suposadament una violació múltiple per part de tres homes d'origen magribí quan tornava cap al seu domicili situat al municipi malagueny de Torremolinos.

Arrestada per simular una violació

L'informe del metge forense, la recollida de proves testificals i la reconstrucció dels fets han descartat qualsevol tipus de responsabilitat per part dels sospitosos i els agents han detingut la denunciant per simulació de delicte, ha informat la Policia Nacional en un comunicat aquest dimarts.

El passat dia 15 d'agost, cap a les 07.00 hores, es tenia coneixement de la comissió d'una agressió sexual a una jove. La noia va arribar al seu domicili a Torremolinos i va dir-li a la seva companya de pis que havia estat violada. A continuació van alertar els serveis d'emergències, activant-se el protocol en aquests casos.

La detinguda va manifestar els agents que, quan tornava des de Benalmádena cap al seu domicili a Torremolinos, es va trobar amb un jove d'origen magribí que la va convidar a asseure's a la terrassa d'un bar juntament amb altres nois.

Policia Nacional / Europa Press

Policia Nacional / Europa Press

En el seu relat la denunciant va assegurar que, quan va anar al bany, va ser abordada per l'home que l'havia convidat al bar, qui la va obligar a baixar-se els pantalons i tot seguit la va penetrar vaginalment.

A continuació va aconseguir escapar-se de l'establiment i va ser seguida per l'agressor i uns altres dos joves més també d'origen magribí, que la van assolir i van violar grupalment, segons la denúncia.

La noia va arribar al seu domicili i va alertar els serveis d'emergències, que la van traslladar a un hospital de la capital malaguenya, on l'exploració física i l'informe del metge forense van descartar lesions vaginals en la pacient.

La reconstrucció dels fets i la recollida de proves testificals van aclarir que la denunciant no va accedir al bany de l'establiment -estava tancat al públic a aquelles hores- i va abandonar el lloc sola. Queda provat també que la dona va arribar al seu domicili al temps en què els sospitosos no s'havien mogut de la terrassa.

Les evidències anteriors, entre d'altres, van portar els investigadors a detenir la dona per la seva presumpta participació en un delicte de simulació de delicte, ocasionant aquella, a més, un perjudici a l'administració pública per la mobilització de mitjans personals i hores dedicades al cas.

El Pequeño Nicolás, hospitalitzat per una brutal agressió a Marbella

Hematomes, traumatisme cranial i hemorràgia a l'ull dret són algunes de les lesions que presentava divendres passat Francisco Nicolás Gómez, més conegut com a "Pequeño Nicolás". Va patir una nova agressió. L'incident va ocórrer durant un concert a Marbella, Màlaga, per un greu incident amb un vigilant de seguretat privada.

Agressió el Petit Nicolás / RRSS

Agressió el Petit Nicolás / RRSS

Segons compta el propi Francisco Nicolás a El Confidencial, va haver de ser ingressat a l'Hospital Costa del Sol.

Els fets es van produir poc abans de les 1:50 de la matinada de divendres passat, en una esplanada on hi havia els autocars que transportaven als assistents al concert.