Entre les causes més surrealistes que poden motivar una detenció està, sense cap dubte, agredir a algú per no haver estirat la cadena del vàter. Això és precisament el que li va passar a una dona de 50 anys d'Elx, Alacant, qui, farta que el seu marit no respectés una norma higiènica tan bàsica, va atacar-lo, provocant-li una gran esgarrapada en un dels costats. 

Els fets van tenir lloc el passat 6 de setembre, al domicili que la parella comparteix al carrer José Joaquín Landerer, després d'una acalorada discussió entre tots dos. L'home va explicar als agents de la Policia Local del municipi que es va barallar amb la seva dona perquè aquesta li havia demanat que estirés la cadena del vàter, però ell es va negar, segons va assegurar, perquè ja ho havia fet, i no veia la necessitat de repetir-lo una segona vegada. 

Una disputa habitual a moltes famílies acaba en detenció  

En gairebé totes les llars s'ha discutit, com a mínim un cop, amb els membres masculins de la casa sobre temes com abaixar la tapa del vàter o estirar la cadena. No a totes, però, s'ha arribat a les mans. En el cas d'aquest matrimoni d'Elx, la discussió va traslladar-se del lavabo fins a la cuina. Allí, segons la versió de l'home, corroborada per la filla, l'arrestada va abalançar-se sobre ell, provocant-li una profunda esgarrapada per la qual va haver d'acudir a un centre sanitari. 

Davant l'actitud tan agressiva de la seva parella, la víctima va acabar trucant als serveis d'emergències, explicant que acabava de patir una agressió a casa seva. Els agents van desplaçar-se fins al domicili familiar, i van acabar arrestant la dona, acusada d'un delicte de lesions, i la van traslladar a dependències policials per prendre-li declaració. Pel que fa a la víctima, va acudir al centre de salut de la localitat, on el van atendre per la ferida.