Dos lladres roben el mòbil a una dona amb una arma blanca i el seu nòvio acaba detingut per defensar-se dels atracadors violents.

Robatori violent a Sants

Els fets han passat aquest dissabte al matí al carrer de Sants de Barcelona, a tocar del carrer Panissars. Tot ha començat quan els dos lladres han robat el mòbil a una dona amenaçant-la amb una arma blanca.

El nòvio de la víctima es baralla amb els lladres

El seu nòvio, per evitar-ho, ha intervingut i s'ha barallat amb els lladres perquè li retornessin el mòbil. En un moment de la baralla, l'arma blanca ha caigut a terra i ha estat en aquest moment quan la parella de la víctima del robatori l'ha agafat i ha atacat un dels lladres amb qui s'estava barallant.

Fins al lloc dels fets, s'ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per curar les ferides del lladre i, posteriorment, ell i l'altre lladre, han estat detinguts per robatori amb violència i intimidació, segons informa Betevé.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Detenen la parella d'una víctima d'un robatori violent per defensar-se dels lladres al barri de Sants de Barcelona / Arxiu

Detenen la parella de la víctima per delicte de lesions

També ha estat detingut la parella de la víctima del robatori, ja que en defensar-se dels atracadors, se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de lesions. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

França avisa els turistes que van a Barcelona dels robatoris violents

En els darrers anys, la violència als carrers de Barcelona ha anat en augment i, de fet, alguns països com, per exemple, França, ja comencen a alertar als seus ciutadans dels perills que suposa viatjar a la capital catalana, sobretot pels robatoris violents: "És important estar atents sobretot a les zones turístiques i al transport públic"expliquen des del Ministeri d'Afers Estrangers.