Detenen el cantant José 'El Francés' a Marbella per haver pegat, insultat i amenaçat la seva exparella.

José 'El Francés' detingut per agredir la seva ex a Marbella

Els fets han passat aquest diumenge en un habitatge la zona de Bello Horizonte de Marbella on vivia la víctima. José Rodríguez Vázquez conegut popularment com a José 'El Francés', s'hauria presentat a casa la seva ex, de 46 anys, per pegar-li.

Emergències va rebre dues trucades alertant d'aquesta agressió. Segons el testimoni de la víctima, José 'El Francés' la va agredir empenyent-la i que, en conseqüència, es va ensopegar a les escales i es va lesionar el colze.

Insults i amenaces a la seva exparella

Per si no fos poc, també explica que, presumptament, també l'havia insultat i amenaçat i, per aquest mateix motiu, la Policia Local l'ha detingut per un presumpte delicte de violència de gènere, segons explica Diario Sur.

La investigació ha passat a mans de la Policia Nacional i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. José Rodríguez Vázquez es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte de violència de gènere.

José el francés / Wikimedia Commons

José 'El Francés' ha estat detingut a Marbella (Màlaga) per un presumpte delicte de violència de gènere / Wikimedia Commons

Ja ha estat detingut anteriorment i també ha estat a la presó

No és la primera vegada que detenen aquest cantant i, de fet, l'any 2011 també el van arrestar per fugir d'un accident de trànsit i atemptar contra l'autoritat. També ha estat a la presó per un delicte de tràfic de drogues.

Diego 'El Cigala' també està denunciat per violència de gènere

Fa unes dues setmanes, també van detenir un altre famós pel mateix delicte: Diego Ramón Jiménez Salazar, conegut popularment com a Diego 'El Cigala' va ser detingut i, posteriorment posat en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte de violència de gènere continuat: la víctima denunciava que ell la maltractava tant físicament com psicològicament des de feia anys.