Detenen una dona per un delicte de lesions per colpejar en diverses ocasions dos vigilants de seguretat a Badalona, l'agressió es va produir a l'andana de l'estació de Pep Ventura, de la Línia 2.

Els fets van passar al voltant de les vuit del matí del diumenge 8 de maig. La tensió es va iniciar quan quatre persones èbries van aturar el servei del metro perquè el tren no se'ls escapés, segons ha informat l'ADN Sindical.

L'enfrontament amb el personal de seguretat

Dos vigilants han anat ràpidament fins al lloc en el qual s'ha reportat l'incident i han intentat retenir aquestes persones que estaven causant problemes a la resta d'usuaris d'aquest transport públic. Malgrat això, dos d'ells van fugir ràpidament i no van ser atrapats.

Enfrontament entre els agents de seguretat i dos usuaris / Cedit

Els altres dos, un home i una dona, s'han enfrontat violentament als vigilants de seguretat. Fins i tot la dona li ha tret la porra a un d'ells i l'ha agredit donant-li diversos cops al cap que li han ocasionat lesions que han hagut de ser tractades amb punts de sutura. Després de la seva detenció, la dona ha estat posada en llibertat amb càrrecs per agressió.

Després de forcejar durant motls segons, els agents han aconseguit reduir la dona i l'han detingut. Des del sindicat de l'ADN reclamen que el personal de seguretat sigui considerat com a autoritat per evitar que es produeixin aquest tipus d'agressions.

Xavier García Albiol opina sobre aquesta agressió

Xavier García Albiol, el que va ser l'alcalde de Badalona entre 2011 i 2015 i entre 2020 i 2021, ha publicat en el seu compte de Twitter un missatge en el qual donava suport als agents de seguretat del metro de Barcelona.

El que fos un dels polítics més destacats del Partit Popular a Catalunya ha enviat un missatge al gremi de vigilants de seguretat del transport públic: "Lamentable situació aquest cap de setmana en ple centre de Badalona. Tot el nostre suport als treballadors del Metro".