Courtney Clenney, una coneguda influencer de 25 anys, que a les seves xarxes socials utilitza el nom de Courtney Tailor, ha estat detinguda per l'assassinat de Christian Obumseli, la seva actual parella, en un pàrquing de la ciutat de Miami, als Estats Units.

Els agents de policia de Miami es van desplaçar fins a l'aparcament privat d'uns edificis en els quals hi ha molts apartaments de luxe després que la presumpta assassina cridés denunciant el que havia passat. El cos presentava signes de violència i un tall molt profund a una de les seves espatlles.

Segons les fonts policials, els dos van tenir una forta discussió a l'aparcament abans que Clenney apunyalés Obumseli. Després de l'atac, el ferit va ser traslladat fins a l'hospital més proper, però la ferida que tenia era massa greu i els metges no van poder fer res per salvar la seva vida.

Els detalls de l'assassinat

L'apunyalament es va produir després que ambdós protagonitzessin una discussió, encara que es desconeixen les causes. Alguns dels amics de la parella han declarat a l'ABC que les discussions entre ells eren habituals i que Clenney solia reaccionar de manera violenta contra el seu xicot: "He vist moltes vegades a ella colpejant a ell, però mai al revés", va dir Ashley Vaughn. També va dir que la policia havia hagut d'intervenir diverses vegades per les discussions entre Clenney i Obumseli.

Recentment, Christian Obumseli s'havia mudat a la casa de Courtney Clenney. Ambdós convivien en un edifici que és al costat del lloc en el qual el xicot va ser apunyalat, els apartaments One Paraiso, ubicats al veïnat Edgewater de Miami.

2 insta

L'assassina / Instagram

Quan estava detinguda, Clanney va amenaçar de suïcidar-se moltes vegades mentre cridava i es comportava violentament. Els agents van decidir internar-la en un centre especialitzat en salut mental durant tres dies abans de continuar investigant el seu cas.

El curiós és que se la va ingressar en aquest centre el 3 d'abril i l'endemà va pujar al seu perfil d'OnlyFans una publicació en la qual se la podia veure en una fotografia eròtica. Per la qual cosa tot apunta que l'havia programat anteriorment o té un gestor. És una influencer molt popular que té més de 2 milions de seguidors a Instagram.

La família del mort està preparant el judici

Els pares de Christian Obumseli estan recaptant diners per aconseguir contractar un bon advocat per denunciar la mort del seu fill. Van fer una publicació al portal GoFundMe i han aconseguit gairebé 60.000 euros per preparar el judici en el qual buscaran justícia per la mort d'Obumseli.

En la descripció del cas és escrita una breu descripció de com era el mort: "Christian va ser extremadament compassiu i sempre desitjava animar els qui l'envoltaven". També hi ha una part que lamenta el succeït: "No mereixia que la seva vida fos truncada per un atroç acte de violència".