La Policia Nacional ha desmantellat aquest dimarts una perillosa secta sexual en una masia de Vistabella del Maestrat (Castelló).  Els agents van detenir diverses persones que formaven part de la cúpula de la secta, tres de les quals han ingressat a presó de manera provisional. Les víctimes han explicat l'obsessió que tenia el líder amb el sexe i els horrors que han viscut durant anys.

El líder de la secta es diu Antonio G. L, té 64 anys i captava les seves víctimes a través d'una pseudoteràpia que feia a casa seva anomenada reiki. A poc a poc, s'anava guanyant la confiança de les víctimes i les convencia per portar-les, tant a elles com als seus fills menors, a aquesta masia i, quan estaven completament anul·lats, començaven els macabres abusos.

Antonio secta Castellón / Redes sociales

L'Antonio és el líder de la secta sexual de Castelló: han sortit a la llum els detalls dels macabres rituals, que estan sent investigats per la Policia Nacional / Arxiu

El líder, manipulador i obsessionat amb el sexe

El seu modus operandi era sempre el mateix: el líder de la secta deia a les víctimes que era un enviat de Déu i que si feien tot el que ell deia, aconseguirien curar els nens malalts i construir una societat més justa. Les víctimes el descriuen com una persona manipuladora i obsessionat amb el sexe.

Tot i que hi ha alguns nens que han patit violacions en aquesta secta, la majoria de les víctimes eren noies adolescents que, a partir dels 15 anys, començaven a ser agredides sexualment per part del líder amb l'excusa de què les havia d'iniciar en el sexe. Aquests abusos i violacions quedaven gravats i la situació va crear estrès posttraumàtic a les víctimes. 

En total, hi ha nou detinguts: quatre homes i cinc dones

En total, hi ha nou detinguts: quatre homes i cinc dones als quals se'ls imputen diversos delictes: abusos sexuals, agressions sexuals i contra el patrimoni, explica el diari valencià Levante EMV. En els escorcolls i registres fets a la masia, han pogut trobar material pornogràfic fet amb fotos i vídeos de les víctimes, així com joguines sexuals que, presumptament, obligaven a utilitzar-les. 

Més de 10 víctimes destapen els horrors que van viure a la secta durant anys

La secta es va destapar gràcies a més de 10 persones que l'any passat es van armar de valor i van denunciar que feia anys que vivien a la masia i van detallar els horrors. Els agents de la Policia Nacional han aconseguit alliberar 12 víctimes, tot i que pensen que n'hi ha moltes més, les quals estan intentant identificar. La investigació continua oberta i els presumptes autors dels fets es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades pels delictes que se'ls imputen.