Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 42 i 64 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força que aquest dijous va tenir lloc en un habitatge del barri de Llívia de Lleida. Quan passaven pocs minuts de les deu de la nit, els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un veí que alertava que havia vist com una persona havia saltat la tanca perimetral d'una casa i havia accedit al jardí. Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets per comprovar si s'estava cometent un robatori. 

En arribar-hi, es van creuar amb un home en patinet que venia en direcció contrària. Els testimonis dels fets van alertar als agents que aquell home acompanyava el que havia saltat dins la casa i que en sentir arribar les sirenes va intentar fugir. Per aquest motiu, el van aturar i el van detenir. En escorcollar-lo, els agents van trobar que duia a sobre un parell de guants i una clau universal d'ascensors. Posteriorment, van revisar l'exterior de la finca per si hi havia algú més i van entrar al jardí. Allà hi van trobar un altre home vestit de negre que s'intentava amagar entre la foscor. L'individu portava a sobre una motxilla amb guants, quatre tornavisos i dos testers d'electricitat.

Un dels detinguts havia intentat cometre un altre robatori en un locutori

Davant de les evidències que intentaven entrar a robar en aquella casa, els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Ja a comissaria, a un dels dos detinguts, l'home de 42 anys, també se'l va poder acusar de ser l'autor d'un altre intent de robatori amb força que va tenir lloc a principis de maig en un locutori del carrer Príncep de Viana de Lleida, tal com apunta el diari Segre. En aquella ocasió, va forçar la porta, però no va aconseguir entrar-hi.