La Rachel és una noia de 26 anys que està vivint un autèntic infern. La seva parella va desaparèixer en estranyes circumstàncies i va fer difusió a tot arreu per trobar-lo i ha acabat descobrint que té una doble vida: està casat i amb fills a més 8.000 quilòmetres d'on va ser vist per última vegada. Ha estat un amic del desaparegut qui l'ha avisat gràcies a una publicació de Facebook.

Rachel Waters, una coneguda jugadora de vòlei  als Estats Units, va marxar a viure a la Xina fa dos anys. Coincidint amb la pandèmia de la covid, va conèixer la seva parella, Paul Magee, de 40 anys. Durant dos anys, van estar vivint junts a Shenzhen, una ciutat xinesa molt a prop de Hong Kong.

Rachel Waters / Redes sociales
Rachel Waters és una noia de 26 anys que, després de buscar el seu nòvio desaparegut, ha descobert que té una doble vida: està casat i té tres fills en un altre país / Xarxes socials

La seva parella va desaparèixer sense deixar rastre

Aparentment, la relació semblava que anés bé, però a partir de l'abril d'aquest 2022, tot va fer un gir de 180 graus. El Paul li va dir a la Rachel que aniria de viatge al seu país d'origen al Regne Unit. Li va explicar que estaria uns dies veient la seva família de Norwich

No obstant això, els dies anaven passant la jove de 26 anys no tenia notícies d'ell i va començar a sospitar que li havia passat alguna cosa, ja que pensava que no tenia cap motiu per desaparèixer sense deixar rastre.

Així doncs, va començar a demanar difusió per xarxes socials per localitzar-lo com més aviat millor. Es va centrar, sobretot, en els grups de Facebook de la ciutat on el Paul li havia dit que estaria, a Norwich. També va explicar per vídeos la seva preocupació per trobar-lo.

"Se suposa que ja hauria d'estar aquí, però no he tingut cap notícia seva"

"Hola a tothom. Tinc un dubte una mica inusual. El meu nòvio, Paul Magee, i jo, vivim a Shenzhen, a la Xina. Va marxar a principis d'abril per visitar la seva família i se suposa que ja hauria d'estar aquí, però no he tingut cap notícia seva i em preocupa que li hagi passat alguna cosa. Si teniu alguna informació, poseu-vos en contacte amb mi, si us plau", explicava la jove de 26 anys amoïnada

Descobreix que està casat i amb tres fills al Regne Unit

Un dels membres d'aquest grup va descobrir que la persona que estava buscant la Rachel era amic seu i no donava crèdit a la surrealista situació. El Paul Magee estava casat i tenia tres fills a Anglaterra. No va dubtar a contactar amb ella i explicar-li la situació. El Paul es va separar de la dona amb qui s'havia casat i tingut fills, però van decidir donar-se una segona oportunitat i ho va fer enganyant la Rachel, que encara no dona crèdit a la surrealista situació.