Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut al Vendrell un home de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La detenció es va produir el passat dilluns, pocs minuts després de dos quarts de vuit del vespre, quan uns agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana de la capital del Baix Penedès van veure un vehicle que circulava a gran velocitat i se saltava un stop al carrer de l'Abadessa Emma. La patrulla policial va començar a perseguir el cotxe amb els senyals lumínics activats per indicar-li que s'aturés.

Marihuana a la porta i cocaïna sota els seients

La persecució va arribar a la carretera N-340, on finalment el van acabar interceptant al punt quilomètric 1188. Els agents dels Mossos li van demanar la documentació al conductor i van comprovar que tot era correcte i estava en ordre. No obstant això, un cop identificat, van observar que tenia una actitud sospitosa, fent uns moviments molt estranys dins el vehicle que els van cridar l'atenció i que, al final, són els que el van acabar delatant. Davant aquesta situació, els policies van decidir que el millor seria escorcollar el cotxe per si amagava alguna cosa.

A la porta del conductor, els agents van trobar-hi uns recipients amb tres bossetes de marihuana, a més de la cartera de l'home amb prop de 600 euros en efectiu fraccionats en bitllets. Sota el seient del conductor, també es va localitzar una caixa negra imantada amb vuit embolcalls de cocaïna, a més d'un novè situat a la part del fre de mà. Per aquest motiu, davant dels evidents indicis localitzats al cotxe, l'home va quedar detingut per un delicte de tràfic de drogues i va ser traslladat a les dependències policials de la capital del Baix Penedès. Està previst que en les pròximes hores sigui posat en disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.