Busquen un veí de Rubí (Vallès Occidental) desaparegut a Nigüelas (Granada) el passat 20 de febrer. Es tracta de l'Iván Montiel Robles de 47 anys i originari d'aquesta població barcelonina, de la qual el seu pare va ser regidor a l'ajuntament. L'últim cop que el van veure vestia pantalons texans, una dessuadora gris i una jaqueta negra. Per identificar-lo han donat aquestes dades: és prim, té els cabells negres, fa 1,72 metres d'alçada i porta ulleres graduades. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Granada, juntament amb la família, han fet públic que l'home està a parador ignorat des de finals del mes anterior i han intensificat el rastreig policial a la zona on va ser vist per darrera vegada.

El poble el busca i la seva germana demana ajuda

La germana del desaparegut, Ruth Montiel, ha realitzat un vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes socials després que la Policia Local de Granada el publiqués al seu compte de Twitter. La dona manté que l'Iván "potser pot estar desorientat, ferit o confós", per això fa una crida per qualsevol persona que l'hagi vist otot aquell que pugui donar alguna pista per tal de trobar-lo el més aviat possible. L'home va sortir sense documentació, diners ni telèfon mòbil. Per la qual cosa sembla poc probable que hagi anat molt més lluny de Nigüelas el passat 20 de febrer.

El poble andalús de Nigüelas, d'uns 1.200 habitants, s'ha bolcat en la cerca des que va tenir-se coneixement de la desaparició. Tant és així que, aquest dissabte, més de cent persones han participat en un dispositiu per tal de trobar l'Iván a les rodalies del municipi. Segons ha explicat la família a Ideal, feia poc que l'havien canviat la medicació d'un tractament i podria haver-li provat una reacció adversa i haver-lo deixat desorientat i confós quan va sortir a passejar.