Sense rastre del Noé, un home de 35 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa quatre anys a Barcelona. La seva família està convençuda que l'han captat en una secta.

Noé Germán Pasciuto va desaparèixer fa 4 anys

Noé Germán Pasciuto, de nacionalitat argentina i italiana, va desaparèixer el 20 de setembre del 2017 a Barcelona quan tenia 31 anys, però la seva família ja fa més de 9 anys que el busquen.

Tot va començar el 2012 quan el Noé, que en el moment dels fets treballava i estudiava a Londres, va enviar un missatge a la seva família dient-los que els estimava molt, però que havia decidit viure allunyat d'ells i l'endemà tots els seus comptes bancaris, número de telèfon i correus, van ser esborrats.

Noé Germán Pasciuto / SOS Desaparecidos

Noé Germán Pasciuto va desaparèixer el 20 de setembre del 2020 a Barcelona i la seva família pensa que l'ha captat una secta / SOS Desaparecidos

El van aconseguir localitzar a Roma i va tornar a desaparèixer

La seva família va denunciar la desaparició a la Interpol, que durant cinc anys el van estar buscant. L'any 2016, el van aconseguir localitzar al Consultat argentí de Roma i la seva germana, que en aquell moment estava vivint a Barcelona, es va desplaçar fins a Itàlia per parlar amb ell i li va tornar a dir que volia viure lluny de la seva família.

Tant ell com la seva germana estaven allotjats al Consolat i, aprofitant un moment que la dona havia sortit a caminar, el Noé va fugir i li van tornar a perdre el rastre i, de fet, fins i tot va deixar la motxilla a l'interior de l'ambaixada i no la va tornar a buscar. 

Li perden el rastre definitivament a Barcelona

L'any següent, el 20 de setembre del 2017, el van tornar a localitzar a Barcelona i, segons expliquen des del Consolat, estava vivint al carrer i es trobava en un estat de "deliri místic". De fet, la mare del Noé està convençuda que l'han captat en una secta i que l'han obligat a tallar el vincle amb els seus familiars i amics per aconseguir sotmetre'l.

La seva família ha viatjat des de l'Argentina fins a la capital catalana per aconseguir localitzar-lo. Encara que no saben al 100% de certesa si està a Barcelona, tot apunta que sí i que encara està vivint al carrer, tot i que no es descarta cap hipòtesi. "El meu fill és molt tranquil, molt pacífic, mai li faria mal a ningú i és una persona molt bona", explica la mare a La Noticia Digital.

Demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo

El Noé va desaparèixer quan tenia 31 anys i actualment en té 35, mesura 1,75 metres, pesa aproximadament uns 70 quilos i és de complexió prima. Té el cabell de color castany i els ulls de color verd. 

Demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo: qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, que té assistència telefònica les 24 hores del dia.