Els Mossos d'Esquadra han desallotjat els clients i el personal d'un gimnàs DiR al Carrer Castillejos de la ciutat de Barcelona després que una patrulla veiés sortir fum de l'interior de l'establiment.

Els fets han passat poc abans de les 19:00 i, afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits. Membres del cos de Bombers de Barcelona han extingit el foc poc després d'arribar fins al número 388 del carrer Castillejos.

El foc s'hauria originat a la bugaderia

Segons diverses fonts, el foc s'ha originat per un problema a la bugaderia del gimnàs. Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona després que el personal i els clients de l'establiment sortissin del gimnàs per facilitar la feina dels bombers.

Al lloc dels fets han anat vuit dotacions de Bombers de Barcelona, que han aconseguit extingir el foc en una mitja hora. Ara els agents estan investigant què ha pogut passar i estan treballant per habilitar l'espai perquè els encarregats de DiR Castillejos permetin l'entrada de nou als seus abonats.

Un altre incendi a la ciutat de Barcelona

Els incendis a la capital catalana estan sent un problema recurrent en les últimes setmanes, el dissabte 12 de febrer n'hi va haver un de molt greu a l'Hotel Coronat, ubicat en el carrer Nou de la Rambla, a prop de l'avinguda del Paral·lel.

En aquest incendi va caldre lamentar un mort que va tenir greus problemes de salut causats per les cremades. Tot apunta que el foc es va originar per una avaria elèctrica i la gran majoria d'habitacions i el passadís de la tercera planta van tenir problemes amb el foc i el fum.

De fet, dues persones es van veure obligades a saltar per la finestra per salvar la seva vida. Van caure sobre uns coixins i matalassos que van col·locar els veïns que es van espantar quan van veure sortir foc de les finestres de l'hotel.

Incendi hotel Coronado / ACN

Finestra de l'Hotel Coronat / ACN

Encara hi ha quatre ferits que continuen ingressats a l'Hospital del Mar l'Hospital del Vall d'Hebron. Malgrat això, el seu estat és greu, però estable i no es tem per la seva vida. Hi va haver un total de nou persones ferides en el seu moment, encara que una va acabar morint després.

L'endemà els Bombers de Barcelona van anar a l'hotel per revisar les instal·lacions i van declarar que l'havien de tancar temporalment per "falta de mesures de seguretat". L'empresa que gestiona el Coronado va facilitar als seus hostes un altre hotel perquè poguessin instal·lar-se mentre ells no poden operar.