Desallotgen més de 50 persones d'una plaça d'Alacant: estaven celebrant un premi de la loteria de Nadal sense respectar les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus.

Més de 50 persones en una plaça d'Alacant

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda a la plaça Yolanda Escrich d'Alacant quan, un grup de més de 50 persones estaven cantant, ballant i bevent alcohol mentre celebraven un premi de la loteria de Nadal, ja que en aquesta província valenciana s'han repartit 77 milions d'euros.

Policía Nacional  / EFE

La Policia Nacional ha desallotjat més de 50 persones que estaven celebrant un premi de la loteria de Nadal en una plaça d'Alacant / EFE

La Policia Nacional va rebre un avís de què hi havia un grup de persones al mig de la plaça sense respectar les mesures de prevenció de la Covid-19. Quan es van dirigir fins al lloc dels fets van trobar un grup d'unes 50 persones borratxes, sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

Incompliment de les mesures de prevenció del coronavirus

Tot i que hi havia més de 50 persones, els agents només n'han multat a 34 per incompliment de les mesures de l'estat d'alarma, segons explica el diari Información. Les persones de la plaça han tingut una actitud molt agressiva amb els policies i els han insultat.

Festes il·legals

Malauradament, no és el primer cop que hi ha aquest tipus d'aglomeracions en plena pandèmia del coronavirus. De fet, fa un parell de dies, els Mossos d'Esquadra van desallotjar una festa il·legal amb més de 200 persones a Reus.