Una família de Valladolid es va emportar una desagradable sorpresa quan a l’interior del domicili que anaven a ocupar va aparèixer el cadàver momificat del propietari. L’home, de 62 anys, portava almenys 5 mort i, curiosament, ningú havia notificat la seva desaparició en tot aquest temps.

La Policia Nacional va arribar al número 22 del carrer Bailarín Vicente Escudero al voltant de les dues de la tarda d’aquest diumenge. Els havia notificat la família d’ocupes que s’havia endut un ensurt de mort en trobar un cadàver dintre d’una casa que creien buida. Segons fonts policials el cos no semblava tenir signes de violència i les primeres hipòtesis apunten a una mort natural.

Ningú s’havia adonat de la seva mort

Els agents van prendre declaracions tant de la família que havia trobat el cadàver com dels veïns. Durant 5 anys ningú s'havia adonat de la seva mort, la qual cosa fa pensar que l'home no tenia vincles familiars o d'amistat que haguessin pogut notar la seva absència tan prolongada. "Si han passat 5 anys és perquè ningú el va reclamar ni es va presentar una denúncia. Tampoc el veïnat va alertar de res, ni tan sols d'olors estranyes" asseguren des de la policia.

Després d’un reconeixement preliminar del lloc on es va fer la troballa, la policia forense va procedir amb l’extracció del cadàver per poder practicar-li l’autòpsia, que determinarà de manera més acurada la causa de la mort. La policia ha obert una investigació per tal d’aclarir les circumstàncies que van donar pas al succeït, i el cas ha quedat en mans del Jutjat d’Instrucció número 1 de Valladolid.

Troben el cadàver d’una dona a casa seva a Lugo

El cos sense vida d’una dona de 40 anys ha estat trobat aquest diumenge a l’interior del seu domicili a Lugo, segons han informat fonts policials a Europa Press. La Policia Nacional va trobar el cadàver passades les 22:00 hores amb ferides d’arma blanca per tot el cos. A hores d’ara la policia està investigant el succeït i tenen com a principal sospitós un dels veïns de l’edifici on vivia la víctima, tot i que encara no s’ha dut a terme cap detenció.