Les denuncies cap a Gérald Marie, l'exdirector de la prestigiosa agencia de models francesa Elite, que actualment viu a Eivissa, no fan més que augmentar i un grup de noves víctimes s'ha desplaçat fins a París per explicar la seva experiència amb aquest presumpte depredador sexual.

Més denuncies cap a Gérald Marie, exdirector d'Elite

La Fiscalia de París, el 2020, va obrir una investigació cap a Gérald Marie, de 71 anys, pel gran nombre d'acusacions de diferents models que explicaven que l'exdirector les havia agredit i abusat sexualment anys enrere, algunes d'elles quan eren menors d'edat.

 Gérald Marie / Twitter

 Gérald Marie està denunciat per agressions i abusos sexuals a més de 14 models quan era director de l'agència de models Elite / Twitter

La seva exdona mostra el seu suport cap a les víctimes

La seva exdona, Linda Evangelista, ha mostrat tot el seu suport cap a les víctimes: "Basant-me en les meves pròpies experiències amb ell, crec que estan dient la veritat", va declarar quan va saltar l'escàndol de Marie. L'exdirector de l'agència, presumptament, va agredir sexualment de diverses models, algunes d'elles quan tenien 16 i 17 anys

Malauradament, moltes d'aquestes denúncies no es tindran en compte en el procediment judicial, ja que algunes de les víctimes van patir els abusos entre el 1980 i el 1998 i, segons la justícia francesa, ja haurien prescrit.

La periodista Lisa Brinkworth dona esperança a la investigació

No obstant això, l'experiodista de la BBC Lisa Brinkworth ha posat esperança en què es faci justícia contra aquest presumpte violador: fa 23 anys, aquesta reportera es va fer passar per model per gravar un documental sobre el pederasta Jeffrey Epstein i va aconseguir veure's amb Gérald Marie i aquest la va agredir sexualment, fet que va aconseguir gravar amb una càmera oculta.

Periodista BBC / Twitter wikibioin

Lisa Brinkworth / Twitter wikibioin

Més de 30 dones es posen en contacte amb l'advocada de Brinkworth 

Tot i la gravetat dels fets, com que la investigació que estava fent pel documental era secreta, la van obligar a no denunciar i a desfer-se de les proves que mostraven com, suposadament, Marie l'agredia sexualment. Gràcies a la confessió de la periodista, es podria aconseguir que l'exdirector d'Elite pagués pels suposats delictes que ha comès i, de fet, l'advocada de Brinkworth ha explicat que més de 30 dones s'han posat en contacte amb ella per explicar els suposats abusos i agressions sexuals comesos per Marie, tot i que finalment només en testificaran 14.

Tot i la gran quantitat de dones que han denunciat els presumptes abusos i violacions de Gérald Marie, ell continua dient que són falses. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.