Una dona ha estat detinguda a Valladolid per haver amenaçat un dels seus veïns amb un ganivet de cuina exigint que li pagués un deute. L’acusada, de 39 anys, havia trucat inicialment per denunciar que un home l’havia intentat robar amenaçant-la amb arma blanca. Després d’interrogar al presumpte autor del robatori, els agents van descobrir que la dona havia tergiversat els fets, i després de confessar el que havia ocorregut realment, es va procedir amb la seva detenció.

La dona va trucar el 091 per avisar que un home l'havia atacat amb un ganivet amb l'objectiu de robar-li la bossa de mà, i que durant el forcejament havia sofert ferides als dits de la mà esquerra. La Policia Nacional es va desplaçar fins al lloc dels fets, i van trobar la dona en una porteria amb un ganivet de cuina de 15 centímetres tirat per terra. L'acusada va explicar que el suposat lladre l'havia atacat mentre pujava amb un conegut a l'ascensor de l'edifici, però que va aconseguir desfer-se d'ell.

Havia amenaçat al seu veí amb un ganivet

Va indicar als agents que el presumpte lladre vivia al mateix edifici. En interrogar-lo, el veí va explicar que havia quedat amb la dona davant de la porteria de la finca, i que ella li havia reclamat un deute que no tenia. Davant la seva negativa de pagar-li, van començar una forta discussió durant la qual la detinguda havia tret un ganivet que ocultava a la bossa. Després d’evitar ser ferit, va fugir dintre de l’edifici i es va refugiar al seu pis.

Els agents van tornar a entrevistar-se amb la dona, ja que les dues versions eren completament oposades, i els va confessar que efectivament, havia estat ella qui havia atacat l’home amb el ganivet i va desmentir el robatori. La dona no tenia antecedents legals i després de passar a disposició judicial va ser posada en llibertat amb càrrecs.