Un home de 48 anys i el seu fill, de 25, han acabat entre reixes per apallissar salvatgement el seu veí després que aquest els demanés abaixar el volum de la música aquest dissabte al matí. L'agressió va tenir lloc al barri de Las Cuevas de Màlaga, i la víctima va requerir diversos punts de sutura i intervenció quirúrgica després d'haver estat colpejat amb pals i apunyalat amb un ganivet d'onze centímetres. Patrulles de la Policia Local i de la Policia Nacional es van desplaçar fins al domicili de la víctima, i van localitzar els presumptes agressors dins de la seva. 

Segons l'home agredit, els conflictes i les baralles eren constants amb aquests veïns, molt problemàtics, i que fa anys que duren. Els arrestats van ser lliurats al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia número 2 de Màlaga, que va decretar el seu ingrés a la presó de manera provisional i sense fiança. Pare i fill estan sent investigats pel presumpte delicte de temptativa d'homicidi

La música a tot volum a primera hora del matí 

La declaració de l'home agredit recull com, al voltant de les vuit del matí d'aquest dissabte, va anar a casa dels veïns per demanar-los que abaixessin la música i el to de veu, ja que la família estava armant escàndol de bon matí. Com a resposta, el pare i el fill el van perseguir pel carrer, armats amb pals i ganivets. La víctima no va poder refugiar-se a casa seva, ja que els veïns el van atrapar, colpejant-lo repetidament per tot el cos, principalment al cap. També van arribar a provocar-li un tall a la cara amb el ganivet. 

Els serveis d'emergència van activar patrulles policials i ambulàncies. Els efectius el van trobar a terra, cobert de sang, i el van haver d'evacuar d'urgència a l'Hospital Regional Universitario de Màlaga, on va ser intervingut. A causa dels nombrosos cops que va rebre al cap, li van fer un TC per descartar seqüeles i lesions cranioencefàliques. 

Pals i un matxet 

Mentre els facultatius sanitaris atenien la víctima, els agents van buscar els culpables. Al seu poder hi van trobar un gran ganivet de cuina i un pal de 98 centímetres, totes dues armes encara ensangonades. La víctima havia assegurat que també havien fet servir un matxet i una muleta per colpejar-lo, però els investigadors no van trobar-los.