Un pare i un fill han perdut la vida en un tràgic accident amb una avioneta al Brasil. L'home, de 27 anys, va deixar el menor, de només 12, al volant de l'aeronau, mentre gravava un vídeo bevent-se una cervesa. Poc després, en circumstàncies que la policia brasilera encara està investigant, l'avió s'estavellava en una zona boscosa entre els estats de Rondonia i Mato Grosso. Els fets van ocórrer el passat 29 de juliol, i l'avió va caure només cinc minuts després d'enlairar, segons les autoritats locals. 

L'avioneta, un aparell bimotor model Beechcraft Baron 58 valorat en 1.200.000 dòlars (al voltant d'un milió d'euros) va acabar completament destrossada en un bosc, prop d'uns camps de conreu. "L'avió va estavellar-se molt a prop del terreny llaurat, no va tenir temps d'aterrar", ha comentat a la premsa local un dels treballadors de l'empresa propietat de la família del difunt. La intenció de l'home, identificat com Garon Maia, empresari d'èxit dedicat a la indústria ramadera, era portar el fill a casa de la seva mare, de la qual estava divorciat, després que el nen passés un parell de dies amb ell. 

Segons les autoritats brasileres, l'accident va registrar-se quan faltaven deu minuts per les sis de la tarda, quan, des de la torre de comandament, van perdre la connexió amb l'aeronau. Immediatament, van posar en marxa un dispositiu de recerca, però fins a l'endemà no van trobar les restes de l'avioneta ni els cossos de les víctimes. 

La parella de la víctima es va suïcidar  

Desgraciadament, la tragèdia no va acabar amb l'accident. Només un parell de dies després dels funerals, l'actual parella de Garon Maia, també de 27 anys i identificada com a Paula Pridonik, es va llevar la vida. La família de les víctimes va emetre un comunicat informant del fet, i ha demanat respecte pel seu dol. Mentrestant, el Centre d'Investigació de Prevenció d'Accidents Aeronàutics del Brasil està investigant les causes exactes d'aquest terrible accident.