Una dona de 40 anys ha estat trobada morta en un habitatge de la Vila Joiosa, a Alacant, hores després que el seu marit se suïcidés tirant-se des d'un pont de la mateixa localitat. Tenien tres fills menors en comú.

Degolla a la seva dona i se suïcida a la Vila Joiosa

Tot s'ha destapat a l'hora de la sortida de l'escola, quan el centre escolar al qual van els tres fills de la parella ha avisat la Guàrdia Civil que la mare no havia anat a recollir els nens. Agents de l'institut armat s'han personat llavors a la casa familiar.

Després de tocar diverses vegades sense resposta, han enderrocat la porta i han trobat la dona degollada, ja sense vida. No s'ha pogut fer res per salvar-la i el forense ha autoritzat l'aixecament del cadàver al voltant de dos quarts de vuit d'aquesta tarda.

Tenien tres fills menors

Per la seva part, l'home s'havia suïcidat hora abans, tirant-se des d'un pont del municipi alacantí. La tragèdia ha deixat la família del matrimoni trencada, amb tres fills menors, per a qui ara s'han activat tots els protocols de Benestar Social.

guàrdia civil home i cotxe / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

Fonts policials pròximes al cas han assenyalat que els primers indicis apunten a un cas d'homicidi per violència masclista, encara que no constaven denúncies prèvies per maltractaments en la Policia Local. Tampoc no constava que la víctima estigués en el sistema de seguiment integral per casos de violència de gènere.

Fonts municipals han manifestat a Efe que el poble està "consternat i molt sorprès" pel succeït.

Crim masclista a Sevilla

L'últim assassinat masclista va ser fa un mes a Sevilla, on l'11 d'agost abans de les nou, el carrer Virgilio Mattoni del barri Cerro de l'Àguila es convertia en l'escena d'un crim. Una veïna del barri va començar a sentir crits i es va apropar a l'habitatge.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

La porta d'on venien els crits estava oberta i, preocupada, va decidir entrar. El que no imaginava era que al seu interior trobaria un bassal enorme de sang i una dona plorant i cridant al costat de dos cadàvers.

Mata la seva dona a trets i se suïcida amb una escopeta

La dona, filla del matrimoni ja sense vida, va explicar llavors: "El meu pare ha matat la meva mare i després s'ha pegat un tret", tal com va detallar el Diari de Sevilla. Agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que Cristóbal, de 63 anys, havia matat la seva dona, Carmen, de 60 anys, i després s'havia suïcidat. Per a això va fer servir una escopeta de caça, que primer va utilitzar contra ella i després per engegar-se a ell mateix l'últim tret.

Encara que es va rebre l'avís a dos quarts de nou de la tarda, se sospita que l'assassinat va tenir lloc hores abans. Va ser la mateixa filla la que va trobar els cossos quan va anar preocupada a casa dels seus pares al veure que la seva mare no contestava a les seves trucades i missatges.