És normal que els futbolistes decideixin invertir abans que acabin les seves carreres per tenir fonts d'ingressos quan acabin la seva etapa com esportistes en un futur.

És el cas de molts com Luis Suárez, que ha invertit en un restaurant, o el seu amic Leo Messi, que ha comprat fa poc diversos immobles, entre ells dos apartaments a la ciutat de Miami.

Lionel Messi, actual jugador del Paris Saint-Germain, també va invertir en hostaleria, era propietari d'alguns hotels a Sitges, Mallorca i Eivissa i també es va animar a muntar un restaurant al carrer Enrique Granados, una de les zones més exclusives de Barcelona.

El restaurant de Messi

El negoci de Leo Messi era un restaurant de tapes i plats típics de la cuina mediterrània anomenat 'Bellavista del Jardín del Norte'. Els preus eren una mica elevats, sent la mitjana per comensal d'uns 40 euros.

Sembla que a l'argentí no li va funcionar massa bé aquest negoci i va tancar fa uns mesos. El nou restaurant que s'ha posat en aquest local és el 'Salvaje', que aposta per la cuina fusió, combina el menjar japonès amb molts talls de carns més occidentals.

Es tracta d'un nou local després de l'èxit que va suposar 'Salvaje' a Madrid. Aposten per un ambient relaxat i música en directe.

Les males crítiques a 'Salvatge'

Sembla que el nou restaurant que es va posar després del fracàs del de Messi tampoc passa per un bon moment. Les crítiques al portal Tripadvisor són despietades i l'establiment no està valorat positivament.

Tripadvisor utilitza un sistema d'estrelles per puntuar als restaurants, sent la màxima puntuació cinc i zero la mínima. El 'Salvaje' té una nota mitjana de 2,5.

salvatge 1

Restaurant 'Salvaje' / Tripadvisor

'Salvaje' compte amb 39 valoracions, de les quals 10 el qualifiquen de "pèssim" i 6 diuen que és "dolent". A més els comensals no tenen problema en mostrar el seu descontentament en els comentaris. És l'exemple de l'usuari 'rubioch': "Preu desorbitat per a la baixa qualitat, pagues pel local, pel xou i per l'esnobisme. La resta tot pèssim".

També l'experiència de 'Camper769243' ha estat molt negativa, la qualifica de "decebedor" i va publicar un comentari expressant-ho: "En la meva vida ens havien tractat tan malament en un restaurant. Teníem una reserva i ens van fer esperar una hora dient-nos que la nostra reserva estava molt ben posicionada a la sala. Acabem en una taula contra la paret sense poder veure l'espectacle. Per disculpar-se ens van convidar a una ampolla de cava que després ens van intentar cobrar en el compte. El menjar és bo, però el preu desorbitat per al qual és. Per finalitzar diré que el compte ens la van haver de fer tres vegades, amb errors a favor seu, per descomptat. Indigna't, és clar que no tornarem":

Sembla que els restaurants no funcionen massa bé en aquest local. 'Salvaje' té unes quantes puntuacions positives, però sembla que hauran de canviar notablement per millorar les seves crítiques.