El famós cantant David Bustamante no està passant per un bon moment econòmic: des de fa anys, hi ha rumors de què les seves empreses estan en números vermells i a Telecinco han explicat que s'està quedant sense ingressos.

A Telecinco expliquen la situació econòmica de David Bustamante

Fa uns dies, al programa Viva la vida de Telecinco van fer un detallat anàlisi dels ingressos de l'ex de la Paula Echevarría, on s'explicava que el cantant no està passant per una bona situació financera.

De moment, el cantant que es va fer famós a Operación Triunfo té els seus ingressos per les seves col·laboracions a la televisió a Antena 3 i a Televisió Espanyola. Tot i que fa unes setmanes assegurava a les seves xarxes socials que estava passant un dels seus millors moments de la vida, són moltes les persones que pensen que està travessant problemes financers, uns fets que ell nega en tot moment.

El cantant es defensa dels rumors i diu que "no fa altra cosa que treballar"

A més, Bustamante actuarà a la segona temporada de HIT i, encara que a Telecinco segueixen dient que no té molts  ingressos econòmics perquè no fa gaires concerts, ell s'ha defensat dient: "No veig res, no faig altra cosa més que treballar".

David Bustamante Santander Diciembre 2012

David Bustamante ha suspès shows i moltes persones asseguren que es troba en números vermells / Wikimedia Commons

Fa poc més de dos anys, Bustamante va suspendre un show a últim moment a Fuenlabrada (Madrid) dient que estava malalt. A més, anys enrere va fer el mateix a Valladolid  fent servir la mateixa excusa i, més tard, es va descobrir que l'informe mèdic que havia utilitzat per justificar el plantón, presumptament, era fals.

David Bustamante té tres empreses dos de les quals no ha presentat els números al Registre Mercantil

A més de la seva faceta com a cantant, David Bustamante té tres empreses que, segons diversos mitjans, fa temps que estan inactives i que, per tant, no generen ingressos des de fa anys. Una de les seves tres societats la gestiona el seu propi pare, Gervasio Bustamante i les altres dues, ell mateix. No obstant això, no ha presentat els números al Registre Mercantil i, per tant, aquestes dues empreses no generarien ingressos.

Tenia pendents dos embargaments i Hisenda li anava al darrere

Per si no fos poc, Bustamante tenia dues cases, una de les quals ha venut i l'altra està a la venda. Una d'aquestes propietats ha tingut molts problemes per posar-la en venda, ja que és la casa que tenia en comú amb la Paula Echevarría i per la qual van demanar 1,5 milions d'euros d'hipoteca. A més, tenien pendents dos embargaments: un de l'ajuntament de Villanueva de la Cañada i un altre d'Hisenda, que li demanaven més de 700.000 euros.

Afortunadament, ja ha pogut solucionar aquests dos embargaments, però la situació de les seves empreses, la venda de les seves propietats i l'informe de Telecinco fan pensar que el famós cantant està en números vermells.