Una de les condicions, a més de la fiança milionària, perquè Dani Alves sortís de la presó va ser que es presentés cada divendres davant de l'autoritat judicial. El brasiler havia de comparèixer aquest divendres per primera vegada davant dels jutjats però en ser Divendres Sant i festiu estatal el dia passava a dilluns, amb la coincidència que és Dilluns de Pasqua a Catalunya i festiu també. Per tot això, el futbolista ha anat a firmar aquest dijous, un dia abans del que s'havia acordat per corroborar que no s'havia escapat i que continuava a Espanya. 

Dani Alves surt amb la seva advocada, Inés Guardiola, de l'Audiència de Barcelona / Enric Fontcuberta, EFE
Dani Alves surt amb la seva advocada, Inés Guardiola, de l'Audiència de Barcelona / Enric Fontcuberta, EFE

Dani Alves ha sortit de casa seva, a Esplugues de Llobregat, poc abans de les nou del matí en cotxe i ha arribat a l'Audiència de Barcelona cap a les 9.20 hores d'aquest dijous. El futbolista ha comparegut, com era d'esperar per les vacances de Setmana Santa i els dies inhàbils, abans del que estava previst. Ha sortit després de firmar, acompanyat de la seva advocada, Inés Guardiola, i amb un gran nombre d'agents dels Mossos d'Esquadra custodiant la porta i gran expectació mediàtica uns deu minuts més tard, cap a dos quarts de deu.

Dani Alves i la seva advocada passen al costat d'un agent dels Mossos d'Esquadra abans d'entrar a l'Audiència de Barcelona / Enric Fontcuberta, EFE
Dani Alves i la seva advocada passen al costat d'un agent dels Mossos d'Esquadra abans d'entrar a l'Audiència de Barcelona / Enric Fontcuberta, EFE

Un jove li crida "violador"

Una vegada Dani Alves ha firmat a l'Audiència de Barcelona i quan ha sortit per les escales principals, un jove que hi havia a la zona, juntament amb tots els mitjans i els cossos de seguretat que hi havia reunit, ha increpat de lluny al defensa. Ho ha fet darrere de les tanques instal·lades al passeig de Lluís Companys. El noi ha cridat "violador" i s'ha queixat que estigués fora de la presó. Tot seguit, el jugador ha continuat amb la seva advocada fins al cotxe Mini amb el qual ha vingut des d'Esplugues de Llobregat sense fer cap tipus de declaració.

Dani Alves va sortir dilluns de la presó

El defensa va ser condemnat fa menys d'un mes a quatre anys i sis mesos de presó per l'agressió sexual a una noia de 24 anys a la discoteca Sutton de la capital catalana i el passat dimecres 20 de març l'Audiència de Barcelona va autoritzar que quedés en llibertat provisional i amb mesures cautelars si pagava una fiança d'un milió d'euros.

Després de diversos dies intentant aconseguir els diners, finalment va sortir en llibertat aquest dilluns 25 de març cap a dos quarts de cinc de la tarda, acompanyat de la seva advocada, amb qui també ha anat aquest dijous fins a l'Audiència de Barcelona a la que és la seva primera compareixença periòdica després de quedar en llibertat provisional. Dani Alves ha passat 430 dies al centre penitenciari de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, on estava tancat des del 20 de gener de 2023.