Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou crim a Catalunya. Aquest matí un home ha estat abatut a trets en una casa de la urbanització de Sant Daniel, a Tordera, al Maresme. Després de l’incident, els autors de l’assalt i del tiroteig, han escapat amb una furgoneta que ha estat interceptada a la carretera B-40 al terme municipal de Mataró.

Els Mossos han detingut els tres ocupants de la furgoneta, que estan relacionats amb el tiroteig mortal produït estona abans al terme municipal de Tordera, al voltant de les onze del matí. Els trets, segons testimonis, s'han sentit a l'interior d'una finca, i no es descarta que els atacants també hagin rebut trets. L’avís dels mateixos testimonis, que han informat en quina furgoneta s'havien escapolit els autors de l’atac, ha permès a la policia catalana interceptar-los i detenir-los, tal com es pot veure en aquestes imatges que acompanyen aquesta notícia. Els tres detinguts són homes, de 34, 35 i 48 anys, dels quals no ha transcendit més informació

Imatge de la detenció dels homes, a la B-40

Han intentat reanimar la víctima, sense èxit

Després de rebre l'avís dels veïns de la finca que han sentit els trets, agents dels Mossos d'esquadra s'han desplaçat, juntament amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM),  fins al lloc dels fets, on han localitzat una persona ferida per arma de foc. Els sanitaris del SEM han intentat reanimar la víctima, que estava greument ferida, però finalment aquesta ha mort abans que poguessin traslladar-la a l'hospital. 

Investigació oberta i cas sota secret

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial metropolitana Nord s’han fet càrrec del cas, a l’espera que es puguin conèixer més detalls. Oficialment, la policia catalana encara no confirma els fets, tot i que fonts no oficials sí que han explicat que els investigadors són a la zona i que hi ha un cadàver, un home que vivia amb un familiar seu a la casa.

Les primeres perquisicions policials hauran de confirmar la relació dels tres detinguts a la B-40 amb els fets de les onze del matí ocorreguts en aquesta urbanització del municipi de Tordera. El cas es troba, en aquests moments, sota secret de les actuacions

En l'escorcoll a la furgoneta negra que apareix a les imatges no s'han trobat les armes que s'han fet servir en el tiroteig. No es descarta que hi hagi una quarta persona relacionada amb els fets. Les mateixes fonts asseguren a ElCaso.cat que aquest nou crim a Catalunya pot estar relacionat amb el tràfic de drogues.