El Jorge, marquès de Cirella, era un home de 66 anys que aquest cap de setmana va assassinar la seva ex i després es va suïcidar a Pozuelo de Alarcón (Madrid).

Crim masclista a Pozuelo de Alarcón

Els fets van passar diumenge en una mansió del carrer Crozo, a la urbanització de Somosaguas de l'elitista municipi madrileny Pozuelo de Alarcón, que va ser l'escenari del crim del marquès de Cirella.

Jorge Juliá Díez de Rivera assassina a Katherine Mary Brereton

Jorge Juliá Díez de Rivera vivia en aquesta mansió amb Katherine Mary Brereton, una dona de 59 anys a qui presumptament va assassinar abans de suïcidar-se. El marquès de Cirella i Brereton tenien tres fills en comú i compartien una passió: el món de l'aviació. Ell havia estat comandant de vol i ella, natural del Regne Unit, era hostessa

Vivia en una mansió de gairebé 600 metres quadrats

Díez de Rivera i Brereton s'estaven separant i una de les filles feia dies que estava amoïnada perquè discutien molt, segons informa El Correo de Pozuelo. Brereton havia tornat del Regne Unit, on havia tornat amb una exparella i el Jorge s'havia quedat a viure a la seva mansió de gairebé 600 metres quadrats a Pozuelo de Alarcón.

Jorge Juliá Díez de Rivera, a part de pilot, també era caçador i tenia llicència d'armes i, cap a les 14:00 del diumenge, un veí va sentir trets i va avisar el guàrdia de seguretat que, immediatament, es va apropar a la mansió de luxe i va picar al timbre, però ningú va contestar. Per aquest mateix motiu, va trucar a la Policia.

Jorge Juliá Díez de Rivera / ElCaso

Jorge Juliá Díez de Rivera / ElCaso

Dos cadàvers a l'interior de l'habitatge

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que la pitjor de les hipòtesis s'havia complert: a l'interior de la mansió hi havia dos cadàvers amb trets, eren Díez de Rivera i Brereton.

Sense denúncies prèvies per violència masclista

Els agents han obert una investigació, però la hipòtesi amb la qual estan treballant és que Brereton ha estat una víctima mortal de violència masclista: Díez de Rivera l'hauria assassinat a trets i, posteriorment, s'hauria suïcidat. No existien denúncies prèvies per violència de gènere i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.