Nou cas de violència masclista: un home de 84 anys ha assassinat a cops de martell a la seva parella, una dona de 81 anys, a Madrid.

Crim masclista a Madrid

Els fets han passat aquest dimarts al vespre al número 1 del carrer Montpellier, al districte de Mortalaz de Madrid. Van ser els veïns de la víctima els qui, després de sentir els seus crits, van decidir avisar a la Policia Nacional.

El seu marit l'havia agredit a cops de martell

Quan els policies van arribar al lloc dels fets i van veure la gravetat dels fets, van alertar als serveis d'emergències i, quan el SUMMA va arribar al domicili, van atendre la dona, que tenia un traumatisme cranioencefàlic sever: el seu marit, presumptament, l'havia agredit a cops de martell.

Mor dessagnada a causa de l'agressió

Immediatament, va ser traslladada a l'hospital 12 d'Octubre amb un pronòstic greu i, unes hores després dels fets, ha acabat morint dessagnada per culpa de les lesions que, presumptament, li ha causat el seu marit, segons informa La Razón.

Apallissada a cops de martell

La Policia Nacional ha obert una investigació i, encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que eren un matrimoni i que l'home era un maltractador que li va pegar una pallissa a cops de martell.

Policía Nacional / EFE

Detenen un home per, presumptament, haver assassinat a cops de martell la seva dona a Madrid / EFE

Detingut per un assassinat per violència masclista

Els agents han detingut el presumpte autor dels fets, que es podria enfrontar a penes de presó per un delicte d'assassinat per violència masclista. De moment, desconeixen si la víctima havia interposat denúncies per violència de gènere o si el presumpte feminicidi té antecedents penals. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un home assassina una dona cada tres dies

Des que ha acabat l'estat d'alarma, de mitjana, un home ha assassinat una dona cada tres dies a Espanya, unes xifres molt preocupants. Qualsevol dona que pateixi violència masclista, es pot posar en contacte amb el 016, que ofereix assistència les 24 hores del dia i no deixa rastre a la factura del telèfon.