La Guàrdia Civil està investigant la mort d'una dona de 32 anys a la localitat de Pozoblanco, a Còrdova. A primera hora del matí d'aquest dimarts, els serveis d'emergència rebien una trucada alertant del cos sense vida de la víctima en un domicili del carrer San Antonio del municipi. En arribar al lloc dels fets, els agents han trobat un segon cadàver, pertanyent al marit de la dona, de 39 anys, així com una escopeta tirada prop dels dos cossos. La investigació preliminar apunta al fet que l'home ha matat la seva dona d'un tret per a després suïcidar-se de la mateixa manera.

S'estaven divorciant 

Segons les primeres informacions policials, es tracta d'una parella amb tres fills que estaven en procés de separació. Els investigadors no descarten cap a hipòtesis, però la que té més força és la que apunta al fet que es tracta d'un cas de violència de gènere, ja que l'home tenia denúncies prèvies per maltractaments, tot i que des del 2018 que estaven inactives. 

Aquest dilluns, una jove de 27 anys moria a mans, presumptament, de la seva parella, un home de 33, en un pis d'Almeria. Tots dos són d'origen marroquí, i l'home ha estat detingut poc després de la troballa del cos de la víctima. Segons han explicat des del Servei Unificat d'Emergències 112 d'Andalusia, la dona ha estat degollada davant, d'almenys, un dels seus tres fills, de 8 i 9 anys, i un nadó de cinc mesos. Cap a tres quarts de sis de la tarda, els veïns de la parella han alertat del succés, després que els nens cridessin demanant ajuda. 

En arribar, però, els sanitaris només han pogut certificar la defunció de la víctima, mentre els agents de la Policia Nacional efectuaven la detenció del sospitós, i li traslladaven a dependències policials per sotmetre'l a una interrogació. La víctima no formava part de la xarxa VioGén, i s'està investigant si s'ha tractat d'un nou cas de violència masclista.