L'Adil és l'home que ha estat detingut per assassinar la Cristina, una jove de 32 anys a Saragossa. La víctima era la seva veïna i, presumptament, la va matar a punyalades. Ha sortit a la llum el passat d'aquest home, que feia dos anys que estava en crida i cerca per escapar-se de la presó: havia estat condemnat per assassinar una altra dona amb el mateix modus operandi que en aquest crim.

Adil Lazizi, de 45 anys i de nacionalitat marroquina, viu en un pis situat al carrer Alegría número 8 de Saragossa. Estava amagat allà des del 2020 i ningú de l'edifici sabia que estaven convivint amb un assassí. Aquest home va ser condemnat a 21 anys de presó per l'assassinat de la Siham, una jove de 24 anys de nacionalitat francesa que estava passant uns dies de vacances a Madrid.

Els fets van passar l'any 2001. La víctima i una amiga seva van conèixer l'assassí, que també anava acompanyat d'un amic. Van anar a casa un d'ells al districte madrileny de Teután. Va ser llavors quan l'Adil i la Siham es van quedar sols. A primera hora del matí, la seva amiga va sentir uns crits de dolor i, quan va entrar a l'habitació, va veure que la jove de 24 anys estava morta: l'havia matat clavant-li 8 punyalades.

L'Adil va ser condemnat a 21 anys de presó per assassinar una noia a Madrid

L'Adil havia marxat del lloc del crim, però hores més tard es va presentar a la comissaria en roba interior i es va negar a declarar. Segons la investigació de la Policia Nacional, va assassinar a la víctima perquè ella es va negar a fer sexe amb ell, motiu pel qual va ser condemnat a 21 anys de presó. No obstant això, el 2020, aprofitant els permisos de sortida de la presó, es va escapar i, des de llavors, estava en crida i cerca.

La Policia Nacional investiga l'assassinat de la Cristina a Saragossa

La Policia Nacional està investigant si, en aquest cas, el crim s'ha produït en les mateixes circumstàncies, ja que la víctima també ha estat assassinada a punyalades, igual que la Siham fa 21 anys. Quan els agents van arribar al pis de Saragossa, van poder comprovar que hi havia el cadàver de la Cristina i el presumpte assassí ferit.

L'assassí diu que va actuar en defensa pròpia

L'home va ingressar a l'hospital per les ferides, presumptament, autoinfligides i quan va declarar, va explicar que havia actuat en defensa pròpia i que havia estat la seva veïna Cristina, amb qui no tenia cap tipus de relació, qui l'havia atacat sense motiu aparent, una hipòtesi que no quadra, i menys tenint en compte els seus antecedents penals. La investigació continua oberta i estan intentant esclarir més detalls per esclarir els fets.