El Manuel Moreno és un home que va assassinar la seva ex a Alcalá de Henares (Madrid): la va esquarterar i va amagar el seu cadàver al congelador durant dos anys. Quatre anys després dels fets, l'han declarat culpable i li demanen 25 anys de presó.

Mata la seva ex i l'amaga al congelador

L'octubre del 2017 el Manuel, de 44 anys, va matar la seva exnòvia, una noia de 22 anys. Per si no fos poc, la va esquarterar i va amagar el seu cadàver en un congelador durant dos anys fins que, el febrer del 2019, quan els agents van trobar el cos de la víctima al congelador, el van detenir.

Va amagar el cos de la noia durant dos anys

Després d'un temps de relació, Daría, la víctima, el va deixar, però seguien convivint junts i el Manuel Moreno va assassinar-la i mai va dir res a ningú. Durant dos anys, la família de la jove va estar molt preocupada per ella, ja que ningú sabia on podia estar.

Els veïns del barri també es van començar a preocupar i a preguntar-li al Manuel on era la seva nòvia i ell s'excusava dient que havien tallat i que s'havia anat a viure amb la seva família, tot i que era completament mentida: ell l'havia assassinat.

Manuel Moreno / ElCaso

Manuel Moreno va assassinar i esquarterar la seva ex a Alcalá de Henares (Madrid) / ElCaso

Manuel Moreno intenta justificar l'assassinat

Manuel Moreno, durant el judici, ha reconegut el crim masclista, però l'ha intentat justificar dient que anava drogat i que va ser en defensa pròpia: "Jo mai vaig voler matar-la, jo la vaig estimar. Ningú em pertany i jo ni conscientment ni inconscientment li faria mal a un ésser humà, i menys a una dona".

Li demanen 25 anys de presó

Per si no fos poc, l'assassí ha explicat que en cap moment va tenir la intenció de trossejar la víctima i amagar-la al congelador, tot i que ho va fer.

Les seves excuses no han aconseguit convèncer el jutjat popular, que l'ha declarat culpable de matar la seva ex amb els agreujants de gènere i parentesc. En els dies vinents, el president de la Sala dictaminarà la sentència: li demanen 25 anys de presó: 20 per assassinat i 5 per delictes d'estafa.