Els Mossos d'Esquadra van desmantellar aquest dijous una plantació de marihuana ubicada en una granja en desús a la localitat d'Ulldecona. Va ser la Policia Local qui els va informar que en aquest recinte, on antigament es criaven pollastres, hi podria haver una plantació de marihuana. Agents de la policia catalana van anar fins al lloc i van confirmar que s'hi estava duent a terme l'activitat delictiva. Hi van trobar 500 plantes de marihuana, plenament cabdellades, i tota una infraestructura "perfectament muntada" per afavorir el seu "ràpid creixement". Hi havia ventiladors, làmpades, transformadors i extractors. A més, els policies van comprovar que la instal·lació estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Les dues persones que hi havia a l'interior de la granja, dos homes albanesos de 34 i 40 anys que s'encarregaven del cultiu i de la seva vigilància, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra a salut pública per tràfic de drogues. A més, també se'ls acusa d'un delicte de defraudació d'electricitat. Tots dos han passat a disposició judicial aquest divendres. Per la seva banda, els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten noves detencions, ja que ha quedat evidenciada la participació d'altres persones pel que fa al suport administratiu o logístic.

Desmantellada una altra plantació a Flix

D'altra banda, els Mossos també van desmantellar el passat dimecres una altra plantació de marihuana a les Terres de l'Ebre, en aquesta ocasió a Flix. Els agents, després de rebre la informació que podria haver-hi un cultiu de marihuana en una finca rural del municipi, van obrir una investigació i van confirmar l'activitat delictiva. Un cop recollit els indicis, es va escorcollar la casa i es van trobar 450 plantes de marihuana. A més, es va comprovar que estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa i tenia un elevat consum d'electricitat. Davant aquesta situació, es van detenir dos homes de 21 i 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.