Aparatós accident al districte de l'Eixample de Barcelona. Un cotxe ha envaït la vorera de la cruïlla dels carrers de Comte d'Urgell i de Còrsega, deixant dos ferits greus que han hagut de ser traslladats als hospitals Clínic i al Sagrat Cor.

Dos ferits en ser atropellats a l'Eixample

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un conductor amb un cotxe automàtic ha posat la marxa directa de forma accidental, accelerant ràpidament i encastant-se contra la façana d'un edifici. Durant aquests instants, ha arrasat la terrassa d'un forn de la cadena 365, deixant dues persones ferides greus.

WhatsApp Image 2021 09 30 at 12.28.35 (1)

Accident amb dos ferits a la cruïlla dels carrers Comte d'Urgell i Còrsega / Guillem RS

Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, han arribat cap a un quart d'una d'aquest migdia al lloc dels fets i els Bombers de la Generalitat han hagut de fer feines d'excarceració per alliberar una persona que ha quedat atrapada sota el vehicle. Es tracta d’un home jove, que finalment ha pogut ser alliberat i traslladat, greu, a l'hospital. No es pateix per la seva vida. Instants abans el SEM també havia traslladat, a l'hospital del Sagrat Cor, una noia també jove que havia quedat ferida.

Finalment, se l'ha pogut rescatar cap a tres quarts d'una, retirant el vehicle, un BMW de color blau marí, fins al xamfrà. Els dos ferits són dues persones joves, d'uns 30 anys, que han hagut de ser traslladats en estat greu pels sanitaris del SEM a un centre hospitalari per a la seva avaluació.

 

Els fets, assumits per la Guàrdia Urbana de Barcelona, estan sent investigats com un accident, descartant possibles motivacions terroristes. El conductor ha donat negatiu en els tests de drogues i alcohol i no ha quedat detingut, segons han explicat fonts de la policia a ElCaso.cat.

Investigació de la Guàrdia Urbana

El cotxe que ha impactat contra la façana i ha atropellat a les dues persones és un BMW automàtic. La Guàrdia Urbana ha iniciat una investigació per aclarir el detalls dels fets i la grua municipal ha retirat el vehicle quan els Bombers de Barcelona han pogut excarcerar l'home de sota el cotxe.

 

Set detinguts per una agressió sexual múltiple a Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut set homes acusats d'haver agredit sexualment una dona en un pis del barri de Llefià de la ciutat, segons ha avançat ElCaso.cat aquest matí. 

Els fets han passat la matinada d'aquest dijous, al voltant de les quatre. A aquella hora, la policia ha acudit a l'immoble després de rebre la trucada d'uns veïns que sentien crits d’una dona en un pis de l’edifici. En arribar, els agents han trobat la víctima a terra, en estat de xoc. La dona ha estat traslladada a l'hospital, mentre els set detinguts són a dependències policials. Tots vuit són majors d'edat i els arrestats són de nacionalitat espanyola, marroquina i un d’origen llatí.