Tres persones han resultat ferides aquest diumenge a la tarda en un aparatós accident de trànsit al centre de Barcelona. L'incident ha tingut lloc al voltant d'un quart de tres a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, al barri del Guinardó, entre dos turismes en aquest carrer de sentit únic; en circumstàncies que es desconeixen, un dels cotxes accidentats havia entrat per l'avinguda contra direcció, i va topar frontalment amb l'altre vehicle, quedant tots dos cotxes destrossats.

La topada es va produir a la cruïlla de l’avinguda amb el carrer Segle XX, i va mobilitzar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, dotacions dels Bombers de Barcelona i cinc unitats terrestres del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre els tres ferits i els van traslladar a dos centres hospitalaris.

Circulava contra direcció

Per motius que s’estan investigant, un dels cotxes circulava contra direcció per l’avinguda, que és un carrer de sentit únic, i, a conseqüència d’això, va xocar frontalment amb un altre turisme que no va poder esquivar-lo. La topada va ser molt aparatosa, i va deixar els dos cotxes amb greus danys materials. Aquesta escena va fer pensar als efectius d’emergències que les víctimes podrien haver patit ferides de molta gravetat. Afortunadament, només una d’elles es trobava greu, amb contusions cranials i toràciques, mentre que les altres dues persones van quedar ferides lleus.

Després de prestar una primera atenció mèdica in situ, els paramèdics van evacuar un dels ferits al CAP Cotxeres i a una altra, la que es trobava més greu dels tres, a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Pel que fa a l’afectació viària, els cotxes accidentats bloquejaven tota l’avinguda, i el carrer va romandre tallat fins que no van poder emportar-se els vehicles.