Un cotxe ha irromput en contra direcció en una de les vies que envolta la plaça Poeta Marquina de Girona, ha topat amb una terrassa d'un bar i ha deixat dos ferits, segons ha avançat El Diari de Girona. 

Les fotografies compartides pel mitjà gironí il·lustren els desperfectes que ha generat l'incident, sobretot pel que fa al mobiliari urbà. 

 

 

Dos ferits en una plaça de Girona

Els fets han ocorregut el migdia d'aquest divendres. Per causes que s'investiguen el cotxe ha entrat en contra direcció a la plaça. Al seu pas ha danyat mobiliari urbà i ha acabat deixant dos ferits.

A la terrassa hi havia clients asseguts. Dues dotacions del SEM s’hi han desplaçat per traslladar els ferits a l’hospital Josep Trueta, un en estat “menys greu” i l’altre en estat “lleu”, recull la mateixa font. 

"He matat la meva amiga": Molt greu una menor en caure per la finestra

La Guàrdia Civil investiga la caiguda des d'una segona planta d'un edifici d'O Carballiño (Ourense) d'una de menor de 14 anys que es trobava amb un altre adolescent. Suposadament, aquest menor de 13 anys va colpejar la noia amb un objecte al cap. Després, per causes que s'investiguen, la jove es va precipitar per la finestra.

El macabre succés va tenir lloc poc després de les vuit de la tarda d'ahir, quan a la central d'emergències del 112 Galícia es va rebre una trucada en la qual un jove assegurava que "acabava de matar la seva amiga", recull La Voz de Galicia. Després va confessar: "Volia saber el que se sentia en matar una persona". El pronòstic de la noia és gravíssim.

Les trampes de la plantació de marihuana d'Alcoletge eren mortals: vídeo

Els Mossos d'Esquadra treballen contra rellotge per aclarir qui eren els responsables de les trampes que van ferir un agent i que n'haguessin pogut ferir molts més aquest dimecres a Alcoletge, al Segrià, en una plantació de marihuana amagada entremig de camps.

Parany - Mossos

Parany - Mossos

Els paranys, com el que es va accionar i va deixar ferit a la cama un sergent de l'ARRO dels Mossos, estaven carregats amb cartutxos de caça, un fet que, segons la policia catalana, convertia les armes en mortals. Vídeo del mecanisme.