Un vehicle atropella sis joves que esperaven l'autobús al Prat de Llobregat, a la parada de l'espai cultural Cèntric.

Un cotxe atropella sis joves que esperaven l'autobús

Aquest migdia, cap a un quart de dotze un cotxe Volkswagen de color negre ha envaït una vorera al carrer Lleida del Prat de Llobregat i ha atropellat sis joves que esperaven l'autobús a la parada de l'espai cultural Cèntric de la localitat, a tocar de la plaça de Catalunya i en ple centre del municipi.

Accidente - El Prat / El Prat Ràdio

Un cotxe atropella sis persones que esperaven el bus al Prat de Llobregat / El Prat Ràdio

Cinc de les víctimes, entre les quals hi havia dos menors d'edat, han estat traslladades per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques a centres hospitalaris. Dos han anat a l'hospital de Bellvitge, un al Moisès Broggi, un a Sant Boi i un a Sant Joan de Déu. La sisena persona es troba amb pronòstic reservat.

També s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

D'altra banda, la Policia Local investiga les circumstàncies del sinistre. No es descarten hipòtesi, però tot apunta a un accident, ja que el conductor ha donat negatiu en els tests d'alcoholèmia i drogues.

Mor una agent dels Mossos d'Esquadra en un accident

Aquest incident té lloc escasos dies després de la mort d'una agent dels Mossos d'Esquadra, la Loli, que va morir el passat 4 de juny en un accident a la carretera BV-1201 en un revolt al terme municipal d'Abrera.

La dona va morir en l'acte i el causant de l'accident va fugir a peu. La dona, de 43 anys, estava fora de servei, tornant a casa després de la seva jornada laboral.

 ARRO Mossos

Un conductor drogat mata una agent dels Mossos d'Esquadra a Abrera / Mossos

En ser detingut hores després, en Javier, de 28 anys, va donar positiu en el test de drogues per marihuana. Va ingressar l'endemà a presó.