Una dona de 72 anys va morir el passat 10 de maig atropellada per un vehicle quan travessava el carrer Muralla de Sant Jordi de Montblanc (Conca de Barberà). L'accident va passar al voltant d'un quart de dotze del migdia en circumstàncies que s'estan investigant per la Policia Local, que ha obert diligències contra el conductor responsable del sinistre.

La dona, veïna del municipi, va patir ferides de molta gravetat que, desgraciadament no va poder superar. Els facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van evacuar-la d'urgència cap a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona on va ingressar en estat crític; malgrat tots els esforços dels paramèdics, la senyora va acabar perdent la vida l'endemà de l'atropellament. 

Causa oberta per homicidi amb imprudència 

Segons ha avançat el diari Nova Conca, els primers indicis indiquen que l'home al volant, de 50 anys i veí també de Montblanc, com la víctima, va fer una maniobra incorrecta a causa de la qual va acabar envestint la dona quan estava passant pel pas de vianants d'un costat del carrer cap a l'altre. En aquell primer moment va ser detingut i interrogat sobre els fets, mentre continua la investigació per esclarir les circumstàncies exactes d'aquest sinistre. De moment, ha estat denunciat davant el jutjat per un delicte lleu d'homicidi per imprudència menys greu

Mor una dona gran atropellada a Barcelona 

El passat dissabte, una dona de 80 anys moria després d'haver estat atropellada per una furgoneta al passeig Fabra i Puig, prop de la plaça Virrei Amat del districte de Nou Barris de Barcelona. Els fets van tenir lloc poc abans de les sis de la tarda, quan la vianant va ser envestida pel vehicle a l'alçada del número 274 de l'esmentada via. La víctima va poder ser traslladada en estat molt greu a l'hospital, on va acabar morint poc abans de la mitjanit malgrat tots els esforços dels metges per a salvar-li la vida.