El noi de 24 anys que va deixar la seva cosina inconscient a cops i la va violar a Segòvia confessa en el judici: "L'estimava moltíssim".

Deixa inconscient la seva cosina a Segòvia

L'Audiència de Segòvia ha començat aquest dimarts un judici en el qual C.P., que tenia 24 anys en el moment dels fets, s'enfronta a 30 anys de presó i 20 anys de llibertat vigilada per un delicte d'assassinat en grau de temptativa i un altre d'agressió sexual.

Els fets descrits pel fiscal van passar el 6 de setembre de 2019, quan els dos cosins sopaven a casa de la víctima, de 18 anys, a Turégano, Segòvia, per després anar a les festes d'una localitat propera, Carbonero el Mayor.

La viola després d'apallissar-la

Ella s'estava arreglant per sortir quan el seu cosí li va clavar un cop de puny al cap, la va tirar a terra, la va immobilitzar, va intentar ofegar-la amb un coixí i la va colpejar amb les mans fins que va quedar inconscient.

I llavors va aprofitar el seu estat per violar-la.

Ayuntamiento Turégano / Wikimedia Commons

La va colpejar, immobilitzar i intentar asfixiar fins que va quedar inconscient / Pixabay

La víctima té seqüeles psicològiques gravíssimes, que es va mudar a 600 quilòmetres de Segòvia després dels fets i encara no és capaç de sortir de casa, i que després de l'agressió va haver d'abandonar els estudis: "No li ha tret la vida, però li ha robat la joventut", ha assegurat la seva defensa abans del judici.

Les greus seqüeles de la víctima

Per la seva part, l'acusat s'ha negat a contestar les preguntes del fiscal i de l'advocat de la víctima, que exerceix l'acusació particular.

Aquest ha deixat constància de les seves preguntes, entre elles si l'acusat és conscient que, en no donar explicacions dels fets, la recuperació de la víctima és encara més difícil.

La seva versió dels fets, però, han coincidit bastant amb la de la víctima: ha reconegut els cops que li va propinar, tot i que ha negat que la intentés asfixiar.

A més, ha qualificat de "semiinconscient" l'estat de la víctima quan la va violar.

Temptativa d'assassinat i agressió sexual: 30 anys de presó

Pel que fa a la seva relació, el presumpte agressor ha explicat que tots dos tenien una relació molt bona, d'amistat, que ell havia intentat tenir relacions íntimes amb ella, però s'havia negat.

Per això, el seu vincle es va refredar durant un mes, però després la van reprendre.

Audiencia Segovia / Flickr

L'audiència segoviana jutja un jove que va apallissar la cosina fins a deixar-la inconscient i la va violar / Flickr

"M'hauria agradat ser el seu xicot", ha expressat el processat, que ha trencat a plorar quan la seva advocada li ha preguntat per què creu que va cometre els fets.

La seva resposta ha estat: "l'estimava moltíssim, no entenc els actes". A la següent qüestió sobre si se'n penedeix, ha contestat "moltíssim, cada dia".

Ara es podria enfrontar a fins a 30 anys de presó per intentar matar la seva cosina i agredir-la sexualment.