Mickaël Philétas, conegut youtuber francès, va assassinar presumptament la seva exparella apunyalant-la fins a 80 vegades després d'entrar per la força dins del seu domicili situat a la localitat d'Yvelines, prop de París. Els fets es remunten el gener del 2020, quan aquest "expert en seducció" va entrar a la casa de la seva exnòvia de matinada i la va matar a ganivetades després d'atacar també la nova parella i la germana petita de la víctima.

Brutal atac a la seva exparella 

El Tribunal Penal d’Yvelines ha demanat per l’acusat la cadena perpètua per l’assassinat de la seva exnòvia, Melanie G., i per haver ferit també a la nova parella d’ella i a la seva germana petita, a la qual també hauria agredit sexualment. I és que la nit del crim, mentre es dirigia a l’habitació de Melanie, es va trobar amb la seva germana petita que dormia en la sala d’estar. Amenaçant-la amb el ganivet que portava, la va obligar a despullar-se i la va agredir abans d’apunyalar-la.

Deixant la jove ferida i emmanillada, es va dirigir a l’habitació on dormia Melanie amb el seu nou nòvio. Primer el va ferir a ell amb el ganivet abans d’abalançar-se sobre Melanie i assestar-li fins a 80 punyalades. Philétas va marxar de l’escenari del crim, deixant les seves víctimes greument ferides. Va ser el nòvio de Melanie qui va aconseguir trucar a la policia informant del brutal atac. Però, per quan van arribar els serveis d’emergència, Melania havia mort dessagnada.

Unes hores més tard, els agents van trobar el youtuber, qui havia fugit amb el cotxe de Melanie, i el van detenir. Un cop a la comissaria, l’arrestat va confessar haver matat la seva exparella, dient que havia anat al seu domicili per veure si “havia refet la seva vida”. Philétas va ser empresonat de manera provisional a l’espera del seu judici, que ha començat aquesta setmana després de dos anys.

Canal de YouTube per ensenyar a seduir dones

Mickaël Philétas treballava com a professor de zumba quan va obrir el seu canal de YouTube dedicat a ensenyar a altres homes com conquistar a dones. El detingut s’ha autoproclamat “expert en seducció” i havia publicat més de 1.000 vídeos en els quals explicava diverses tècniques per manipular les dones i, fins i tot, com maltractar-les.

Philétas podria acabar tota la vida entre reixes, acusat dels delictes d’assassinat, intent d’assassinat i agressió sexual sota intimidació amb una arma.