Cap de setmana negra a les carreteres catalanes. En només 48 hores quatre motoristes han mort en accidents, en vies urbanes i interurbanes de Catalunya. El darrer cas que s’ha conegut va passar aquest diumenge al migdia a la carretera de Mollet, la B-140, a Sabadell.

Un vehicle ha impactat contra la motocicleta on viatjaven dues persones, un home de 74 anys i una dona de 61, els dos veïns de Cerdanyola del Vallès, que han acabat morint, tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor del vehicle, un Fiat, va ser arrestat per donar positiu en drogues. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola de 47 anys.

Segons les primeres informacions de la investigació de l’accident, el vehicle de quatre rodes ha fet un tomb prohibit i ha impactat contra la moto, fent caure la parella de jubilats a terra, causant-los la mort, pel fort impacte. El drogotest al conductor del vehicle, i presumpte causant de l’accident, va donar positiu, i per això va quedar detingut.

Cap de setmana tràgic a la carretera catalana

Amb aquest accident ja són quatre els motoristes morts aquest cap de setmana a Catalunya: un motorista de 23 anys ha mort aquest matí a la C-31 a Torroella de Fluvià i el conductor de 18 anys d'un ciclomotor va perdre la vida a la GIV-6612 a Llagostera. Un motorista va morir en sortir de la via a la C-31 a Torroella de Fluvià, a l'Alt Empordà. Es tracta d’un home, K. P. P., de 23 anys d’edat i veí de Figueres. Els fets van passar al voltant de dos quarts de dotze del migdia al quilòmetre 371 de la carretera, per causes que encara s’estan investigant. Segons va explicar el Servei Català de Trànsit (SCT), no hi va haver cap altre vehicle implicat. Poques hores abans s'havia registrat l'accident de Llagostera, on va morir el noi de 18 anys.